"Verişoara lui Băsescu", profesoară concediată din cauza unei boli psihice

Femeia care s-a recomandat drept verişoara preşedintelui şi a ridicat în numele acestuia premiul de la Gala "Zece pentru România" este o profesoară concediată din cauza unei boli psihice, potrivit "Adevărul".

43 afișări
Imaginea articolului "Verişoara lui Băsescu", profesoară concediată din cauza unei boli psihice

"Verişoara lui Băsescu", profesoară concediată din cauza unei boli psihice (Imagine: Theodor Pana/Mediafax Foto)

Vecinii Danielei Alexandra Zanfirescu susţin că aceasta este schizofrenică. În 2007 ea a fost dată afară de la Şcoala nr. 86 din Capitală, unde preda muzica.

Prezentatorii Galei "Zece pentru România", organizată de Realitatea TV, au avut parte de o surpriză de proporţii, miercuri seară, la decernarea premiului acordat preşedintelui Traian Băsescu pentru "curajul de a propune cele mai nepopulare măsuri de reformare a statului".

Citeşte mai multe despre "verişoara lui Băsescu" pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici