Veste bună! În România sosesc încă 45 de tone de echipamente medicale

  • Mai multe aeronave ale Ministerului Apărării vor aduce în ţară echipamente medicale din Coreea de Sud
  • Trasporturile vor fi efectuate în următoarele patru zile
319 afișări
Imaginea articolului Veste bună! În România sosesc încă 45 de tone de echipamente medicale

România primeşte zilele acestea încă 45 de tone de echipamente medicale

Mai multe aeronave ale Ministerului Apărării vor aduce în ţară, în următoarele patru zile, echipamente medicale cumpărate din Coreea de Sud. Achiziţia a fost făcută de statul român, iar echipamentele vor fi distribuite la spitalele din întreaga ţară.
 
În total, 100.000 de combinezoane au fost cumpărate de statul român din Coreea de Sud.
 
Astfel, avioanele MApN vor face zboruri zilnice către Frankfurt, locul în care se află în acest moment echipamentele, iar în România acestea vor fi distribuite de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă tuturor unităţilor medicale.
 
Alte trei transporturi de echipamente de protecţie medicală au fost realizate de către MApN, cu o aeronavă NATO, care a adus în ţara noastră combinezoane medicale şi măşti pentru protecţia personalului medical.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici