Veste bună pentru elevi: Vacanţa de vară s-ar putea prelungi, la cererea premierului Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă i-a cerut ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu, prelungirea vacanţei de vară cu încă o săptămână. Ministrul ar urma să discute cu părinţii şi profesorii, luni, despre începerea anului şcolar pe 16 septembrie.

13967 afișări
Imaginea articolului Veste bună pentru elevi: Vacanţa de vară s-ar putea prelungi, la cererea premierului Viorica Dăncilă

Veste bună pentru elevi: Vacanţa de vară s-ar putea prelungi, la cererea premierului Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă i-a cerut, miercuri, ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu, să analizeze posibilitatea începerii anului şcolar pe 16 septembrie. Iniţial, ministrul Educaţiei stabilise, prin ordin guvernamental, începerea şcolii pe data de 9 septembrie.

„Vă rog, doamna ministru Ecaterina Andronescu să luaţi în calcul începerea anului şcolar de la 16 septembrie. Sunt convinsă că este ăncă o măsură aşteptată de elevii din România”, a afirmat Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei de guvern.

Surse guvernamentale au declarat pentru MEDIAFAX că ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, va purta discuţii, luni, cu reprezentanţii profesorilor şi părinţilor, pentru prelungirea vacanţei cu încă o săptămână.

„Ministrul Educaţiei va purta discuţii, luni, cu reprezentanţii părinţilor şi a profesorilor, cu privire la prelungirea vacanţei cu încă o săptămână, respectiv până pe 16 septembrie. Propunerea vine din partea premierului Viorica Dăncilă”,au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

Ecaterina Andronescu stabilise deja, oficial, prin ordin de ministru, ca şcoala să înceapă pe 9 septembrie 2019.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici