Veste bună pentru schiori: Zăpadă de până la un metru şi jumătate pe pârtiile de pe Valea Prahovei

Iubitorii sporturilor de iarnă pot schia în condiţii excelente pe pârtiile din staţiunile de pe Valea Prahovei, unde, în urma ninsorilor din ultimele zile, stratul de zăpadă ajunge până la un metru şi jumătate.

326 afișări
Imaginea articolului Veste bună pentru schiori: Zăpadă de până la un metru şi jumătate pe pârtiile de pe Valea Prahovei

Veste bună pentru schiori: Zăpadă de până la un metru şi jumătate pe pârtiile de pe Valea Prahovei (Imagine: Arhiva MediafaxFoto)

Sute de turişti sunt aşteptaţi în acest week-end pe pârtiile din Sinaia, unde stratul de zăpadă depăşeşte un metru.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Sinaia, Mădălina Roşu, condiţiile pentru practicarea sporturilor de iarnă sunt excelente pe pârtiile din Valea Dorului şi Valea Soarelui, situate la 2000 de metri altitudine în Masivul Bucegi.

Mădălina Roşu a afirmat că nu este exclus ca anul acesta de Paşte să se schieze la Sinaia, aşa cum s-a întâmplat şi în alţi ani.

Ninsorile din ultimele zile au făcut ca stratul de zăpadă pe aceste pârtii să măsoare până la un metru şi jumătate.

Şi în staţiunile Buşteni şi Azuga se schiază week-end-ul acesta în condiţii foarte bune. În Buşteni sunt practicabile pârtiile Kalinderu 1 şi 2, iar în Azuga sunt deschise pârtiile Sorica şi Cazacu, unde stratul de zăpadă măsoară până la 80 de centimetri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici