Veste bună pentru toţi cei conectaţi la sistemele publice de încălzire. Ce nu vor mai fi obligaţi să facă până la sfârşitul anului

Românii conectaţi la sistemele publice de încălzire nu vor mai fi obligaţi să îşi monteze repartitoare până la sfârşitul anului, după ce marţi Camera Deputaţilor a adoptat propunerea care prevede amânararea termenului limită.

1801 afișări
Imaginea articolului Veste bună pentru toţi cei conectaţi la sistemele publice de încălzire. Ce nu vor mai fi obligaţi să facă până la sfârşitul anului

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Propunerea USR de a amâna termenul limită până la sfârşitul anul viitor a fost adoptată, astăzi, de Camera Deputaţilor. Amendamentul a fost depus de parlamentarii USR Cristina Prună, Silvia Dinică şi Cristian Bordei pentru a veni în sprijinul românilor, într-o perioadă imprevizibilă”, a transmis marţi USR.

Astfel, iarna aceasta, românii nu vor mai fi obligaţi să scoată bani din buzunare şi pentru repartitoare şi nu vor mai fi amendaţi cu sute de lei dacă nu le montează până la 1 ianuarie.

Legea va merge în continuare la promulgare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici