Veşti bune pentru iubitorii de cultură. O sală polivalentă cu 5.000 de locuri va fi construită la Suceava

  • O sală polivalentă cu 5.000 de locuri va fi construită în oraşul Suceava cu bani de la Compania Naţională de Investiţii.
  • Complexul va costa aproape 40 de milioane de euro.
429 afișări
Imaginea articolului Veşti bune pentru iubitorii de cultură. O sală polivalentă cu 5.000 de locuri va fi construită la Suceava

Veşti bune pentru iubitorii de cultură. O sală polivalentă cu 5.000 de locuri va fi construită la Suceava

Guvernul a aprobat realizarea investiţiei în valoare de peste 185 de milioane de lei în şedinţa de miercuri. În următoarea fază va fi organizată licitaţia pentru proiectarea şi execuţia lucrării.

Sala polivalentă va avea 5.000 de locuri şi va fi construită cu fonduri de la Compania Naţională de Investiţii

„Astăzi a fost aprobată Hotărârea de Guvern privind realizarea Sălii Polivalente cu 5.000 de locuri în Suceava. Valoarea investiţiei este de 185,26 milioane lei, respectiv 38,3 milioane euro.Urmează licitaţia pentru proiectare şi execuţie concomitent”, a anunţat primarul oraşului Suceava, Ion Lungu.

Autorităţile locale vor că lucrările la noua sală polivalentă să înceapă pe parcursul acestui an.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici