Veşti bune. Preţurile alimentelor la nivel mondial scad după reluarea transportului de cereale din Ucraina

Preţurile alimentelor au început să scadă ca urmare a reluării transporturilor de cereale din Ucraina către ţări din întreaga lume, potrivit Sky News.

609 afișări
Imaginea articolului Veşti bune. Preţurile alimentelor la nivel mondial scad după reluarea transportului de cereale din Ucraina

Preţurile alimentelor la nivel mondial au scăzut, potrivit indicelui preţurilor la alimente al Organizaţiei pentru Alimentaţie şi Agricultură.

Reprezentanţii organizaţiei au declarat că acest lucru se datorează în parte reluării exporturilor din porturile ucrainene de la Marea Neagră, care au reînceput după un acord negociat de ONU şi Turcia.

Preţurile au scăzut cu 1,9% în august.

Scăderea a fost pusă şi pe seama „perspectivelor îmbunătăţite de producţie în America de Nord şi Rusia".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici