Vestul Sălbatic în Alexandria: scandal oprit cu focuri de armă

Poliţiştii teleormăneni au intervenit joi seara pentru aplanarea unui scandal zibucnit în Alexandria, iar oamenii legii au tras două focuri de armă pentru calmarea scandalagiilor.

3462 afișări
Imaginea articolului Vestul Sălbatic în Alexandria: scandal oprit cu focuri de armă

Vestul Sălbatic în Alexandria: scandal oprit cu focuri de armă

„Poliţia municipiului Alexandria a fost sesizată prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, de un cetăţean din municipiul Alexandria, să intervină la un eveniment”, a transmis Poliţia Teleorman.

O patrulă mixtă de ordine publică a mers la locul indicat, iar când oamenii legii au legitimat unul dintre bărbaţii implicaţi în scandal, atât el, cât şi alte 4-5 persoane care îl însoţeau, au devenit recalcitrante.

„Pentru aplanarea conflictului, au fost executate două focuri de avertisment în plan vertical de către unul din membrii patrulei”, precizează Poliţia.

În acest caz se fac cercetări pentru a se stabili din ce cauză a izbucnit scandalul, iar la final se vor lua măsurile care se impun.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
scandal,
armă,
poliţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici