Vezi aici cât costă să te aperi de hoţi, dacă ai casă lângă Bucureşti

Dacă doriţi să vă mutaţi din Bucureştiul aglomerat şi plin de praf la o casă în jurul oraşului, trebuie să luaţi în calcul şi siguranţa zonei. De aceea, este bine ca înainte să faceţi acest pas să întrebaţi la poliţia locală câte spargeri de locuinţe au avut loc şi cum vă puteţi proteja de un asemenea incident. Asiguraţi-vă şi că firmele de securitate oferă servicii pentru zona în care vreţi să vă mutaţi.

67 afișări
Imaginea articolului Vezi aici cât costă să te aperi de hoţi, dacă ai casă lângă Bucureşti

Vezi aici cât costă să te aperi de hoţi, dacă ai casă lângă Bucureşti (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Pentru protecţia casei, este suficientă instalarea unui sistem de avertizare efracţie. Costurile variază în funcţie de elementele sistemului (cu fir şi fără fir), alese în funcţie de spaţiul protejat, cât şi de numărul de elemente de detecţie (senzori de mişcare, de geam spart, detectori de gaz, de temperatură, de fum, inundaţie etc.), costurile fiind cuprinse între 220 de euro şi 1.500 de euro, fără TVA", ne-au declarat reprezentanţii companiei G4S. După conectarea sistemului la dispecerat, clientul va plăti un abonament lunar, calculat în funcţie de localizare, şi care, în principiu, este de 75-150 lei.

Citeşte mai multe pe www.evz.ro


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici