Video Vezi aici imagini de la accidentul de pe Bulevardul Magheru

Vezi aici imagini de la accidentul ce a avut loc joi seară pe Bulevardul Magheru din Capitală, în urma căruia două persoane au murit şi alte două au fost rănite grav. Imaginile au fost puse la dispoziţie de Brigada Rutieră Bucureşti.

286 afișări

VEZI AICI IMAGINILE ACCIDENTULUI

Două persoane au murit şi alte două au fost rănite grav, joi seară, în urma unui accident ce a avut loc pe Bulevardul Magheru din Capitală, după ce o maşină în care erau patru persoane a lovit doi pietoni, şoferul murind, iar celelalte persoane fiind rănite.

În afară de aceştia, au fost rănite alte două persoane care circulau pe trotuar, fiind duse în stare gravă la Spitalul Floreasca.

Cele trei persoane aflate în autoturism, printre care şi un adolescent, au leziuni uşoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici