Vezi aici pe ce străzi din Bucureşti se desfăşoară lucrări de reabilitare în perioada septembrie - noiembrie!

Primaria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Străzilor, informează, sâmbătă, că în perioada septembrie-noiembrie, vor începe lucrări de reabilitare a mai multor străzi din Capitală.

124 afișări
Imaginea articolului Vezi aici pe ce străzi din Bucureşti se desfăşoară lucrări de reabilitare în perioada septembrie - noiembrie!

Vezi aici pe ce străzi din Bucureşti se desfăşoară lucrări de reabilitare! (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Străzile cuprinse în programul de reabilitare sistem rutier 2010, pe care se execută lucrări, în perioada septembrie-noiembrie, sunt următoarele:

- B-dul Aviatorilor

- str. Anul 1864

- str. Colţei

- str. Dimitrie Onciu

- str. Gh. Latea

- str. M Eliade

- str. Murguţa

- B-dul. C-tin Prezan

- str. Popa Tatu

- str. T. Arghezi

- str. Veseliei

- str. Cernişoara

- str. Gârlei

- str. Ciucă Ştefan

În funcţie de obţinerea autorizaţiei de costruire, se estimează demararea lucrărilor de reabilitare sistem rutier şi în zonele: str. Gării de Nord, P-ţa Gării de Nord, str. Valea Lungă, str. Avrig, str. Periş, str. Cetatea de Baltă.

Administraţia Străzilor derulează şi un program de reparaţii, iar în funcţie de obţinerea autorizaţiei de construire, lucrările vor demara în cursul lunii septembrie şi pe străzile: str. Vistiernicul Stavrinos, str. Bârsăneşti, Drumul Timonierului, str. Valea Călugărească, Aleea Valea Călugărească.

Toate datele pot fi găsite şi pe site-ul www.pmb.ro, la secţiunea Utilitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici