Vezi aici reţeta succesului pentru tinerii creatori de modă

An de an de pe băncile şcolilor de arte ies generaţii de tineri designeri pe care piaţa ar trebui să-i întâmpine cu braţele deschise. Lucrurile nu stau aşa, din păcate, în special acum, în plină criză economică, unde unul dintre cele mai afectate segmente a fost cel al fashionului de lux, informează incont.ro

40 afișări
Imaginea articolului Vezi aici reţeta succesului pentru tinerii creatori de modă

Vezi aici reţeta succesului pentru tinerii creatori de modă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aşadar, ce variante au tinerii care vor să-şi clădească un renume în lumea modei?

Pe lânga site-ul care de acum a devenit un mijloc sigur şi ieftin de a intra în contact cu presa sau clienţii, prezenţa pe diferitele reţele de socializare iţi permite să-ţi etalezi creaţiile, să primeşti întrebări, sugestii, comentarii de la vizitatori şi, totodată să le răspunzi, creandu-ţi astfel o relaţie directă vânzător-client, cu feedback în timp real.

Mai toata lumea a înţeles deja că unicitatea şi personalizarea produselor, traduse prin satisfacţia clientului, sunt metodele de a-ţi fideliza clientela în cel mai scurt timp.

Citeşte mai multe pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici