Vezi aici topul judeţelor care fac cele mai puţine angăjări

În Ialomiţa, Mehedinţi şi Covasna, judeţele aflate pe primele trei locuri în topul celor care fac cele mai puţine angajări, este aproape imposibil să-ţi găseşti ceva de făcut, în condiţiile în care în aceste trei judeţe se înregistrează şi rate ale şomajului cu mult peste media naţională, informează Incont.ro

19 afișări
Imaginea articolului Vezi aici topul judeţelor care fac cele mai puţine angăjări

Vezi aici topul judeţelor care fac cele mai puţine angăjări (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Nici în funcţie de calificare, oferta nu este foarte bogată. În afară de angajaţi în industria textilă, pentru care sunt cele mai multe locuri de muncă vacante, celalalte categorii profesionale au batăi de cap când vine vorba să-şi găsească un job. Astfel, potrivit ultimei centralizări a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), cele mai puţine slujbe vacante sunt pentru controlor calitate (64), confecţioner cablaje auto (69), bucătar (72) sau sudor (75).
Nici absolvenţii de studii superioare nu au de unde alege, doar pentru ingineri şi subingineri fiind disponibile aproape 150 de locuri de muncă.
Citeşte mai multe despre judeţele care fac cele mai puţine angăjări pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici