VIDEO  Viaţa pe front, la -10 grade Celsius: pentru a le putea sparge, soldaţii toarnă apă caldă peste ouă

Într-un videoclip postat ieri pe Twitter de Anton Geraşcenko, consilier al ministrului de Interne al Ucrainei, se arată starea trupelor ucrainene de pe front, care în ultimele zile se confruntă cu temperaturi foarte scăzute, de până la -10 grade în timpul zilei.

466 afișări
Imaginea articolului Viaţa pe front, la -10 grade Celsius: pentru a le putea sparge, soldaţii toarnă apă caldă peste ouă

Viaţa pe front, la -10 grade Celsius: înainte de a le sparge, soldaţii toarnă apă caldă peste ouă

Clipul arată un soldat care pregăteşte micul dejun cu ouă prăjite şi şuncă.

După cum arată militarul, ouăle sunt complet congelate şi imposibil de gătit, dacă nu sunt mai întâi încălzite cu apă fierbinte.

Însoţind imaginile, Geraşcenko comentează: „Apărătorii noştri trebuie să dezgheţe ouăle înainte de a le prăji, este o temperatură de -10 grade Celsius”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici