Viceprimarul Capitalei: Cei care au urinat pe biserică, ultima speţă umană. Coarnă trebuia să închirieze toalete

Viceprimarul ALDE, Aurelian Bădulescu, susţine că sindicalistul Dumitru Coarnă „minte” că ar fi trimis solicitare către PMB pentru amplasarea de toalete la protestul poliţiştilor, iar cei care au urinat pe o biserică sunt „ultima speţă umană”.

2999 afișări
Imaginea articolului Viceprimarul Capitalei: Cei care au urinat pe biserică, ultima speţă umană. Coarnă trebuia să închirieze toalete

Viceprimar Capitalei: Cei care au urinat pe biserică, ultima speţă umană. Coarnă trebuia să închirieze toalete

Contactat de agenţia MEDIAFAX, viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, neagă faptul că sindicaliştii au trimis solicitare către Primăria Capitalei, pentru amplasarea de toalete pe traseul mitingului poliţiştilor, aşa cum a susţinut Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC).

„Minte cu neruşinare. Domnul Coarnă, în ciuda faptului că eu credeam că este un om serios, a devenit un neserios, având în vedere că minte cu neruşinare. Obligaţia ( n.r. – de amplasare a toaletelor) este a organizatorului, nu a mea ( n.r. – a primăriei). Trebuia să-şi închirieze de la o firmă care este specializată şi să-i pună la dispoziţie toaletele. Eu sunt obligat doar la evenimentele mele. Vă aduceţi aminte când facem târguri că închiriem pe cheltuiala noastră toalete?”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Aurelian Bădulescu.

În ceea ce priveşte imaginile apărute în spaţiul public cu doi sindicalişti care şi-au făcut nevoile, sâmbătă, pe zidurile bisericii Kretzulescu din faţa sediului MAI, Băduleascu îi cataloghează ca fiind „ultimă speţă umană”.

„Cei care au urinat pe o biserică să le fie ruşine şi sunt ultima speţă umană. Cum să faci aşa ceva, ce oameni sunt? Aceştia sunt oamenii domnului Coarnă, fără Dumnezeu?”, a mai precizat Aurelian Bădulescu.

În urma protestului organizat de sindicatele din poliţie, care a avut loc în faţa sediului Ministerului Afacerilor Interne, sâmbătă dimineaţă, pe reţelele de socializare a apărut o poză cu doi protestatari care îşi făceau nevoile pe Biserica Kretzulescu, de pe Calea Victoriei, una dintre cele mai impresionante lăcaşuri de cult din Bucureşti.

În acest context, reprezentanţii sindicali ai celor doi angajaţi MAI spun că au făcut nenumărate cereri către Primăria Capitalei pentru a amplasa toalete publice în acea zonă.

"Noi am făcut solicitări către Primăria Capitalei să ne pună şi toalete în zonă, dar au tratat cu indiferenţă subiectul. Majoritatea celor pe care i-am avut la miting au fost din provincie şi necunoscând Bucureştiul sau restaurantele din jur pentru satisfacerea necesităţilor de acest tip, au recurs la acest gest. (...) Este clar un gest regretabil, dar trebuia să fie un pic de orientare, probabil s-au gândit că acolo este locul cel mai puţin vizibil. Nu ştiu ce a fost în mintea lor. Este imposibil să pun cine ar putea fi cele două persoane", a declarat, pentru MEDIAFAX, Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici