Viceprimarul Sucevei a câştigat premiu o motocicletă la un festival rock finanţat de primărie

  • Viceprimarul Sucevei, Teodora Munteanu, a câştigat premiu o motocicletă, după ce numele ei a fost extras la tombola Festivalului Bucovina Rockfest, finanţat de Primăria Suceava.
  • Ea explică faptul că va păstra premiul, dar va achita contravaloarea, către Asociaţia „Salvaţi Copiii Suceava”.
  • Motocicleta câştigată de viceprimar este o Yamaha 2YL.
  • Primăria a finanţat festivalul cu suma de 40.000 de lei.
2626 afișări
Imaginea articolului Viceprimarul Sucevei a câştigat premiu o motocicletă la un festival rock finanţat de primărie

Sursă FOTO: Facebook/ Teodora Munteanu

Teodora Munteanu, viceprimarul Sucevei, ales din partea USR PLUS, a câştigat, duminică seara, o motocicletă, premiu la Festivalul Bucovina Fest, unul finanţat de Primăria Suceava.

„Am participat, ca în fiecare an, la festivalul Bucovina Rockfest, organizat de către Asociaţia Legio Phoenix MC Suceava, în condiţii impecabile. Cu această ocazie a fost organizată tombola, la care am participat şi eu ca urmare a cumpărării tricoului festivalului. Numele meu a fost extras din urna cu sute de bilete de către băiatul solistului trupei Urma”, a spus viceprimarul, explicând că nu a fost nimic regizat şi chiar a câştigat premiul legal.

Aceasta precizează, pe Facebook, că nu e un secret că participă la festivalurile rock şi că prietenii ei ştiu acest lucru.

„Dacă sorţii s-au rostogolit către mine, am decis să achit contravaloarea acelui premiu, în sumă de 5000 RON, iar banii sa fie direcţionaţi către Asociaţia <Salvaţi Copiii Suceava> . Este o motocicletă second-hand şi voi avea mare grijă de ea”, mai spune Munteanu.

Mesajul său a fost aspru criticat de internauţi, care spun, pe Facebook, că în calitatea sa de funcţionar public nu ar fi trebuit să participe la tombolă şi, dacă totuşi a făcut-o şi a câştigat premiul, ar fi trebuit să ceară repetarea tragerii la sorţi, astfel încât o altă persoană să câştige motocicleta. Aceştia spun că faptul că a achitat contravaloarea premiului către Asociaţie nu o absolvă de vina morală.

Motocicleta câştigată de viceprimar este o Yamaha 2YL.

Primăria a alocat un sprijin financiar de 40.000 de lei de la bugetul local pentru organizarea festivalului. Decizia de finanţare a festivalului a fost luată în luna iulie, la şedinţa Consiliului Local Suceava, întrunire condusă de Teodora Munteanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici