Victor Ponta s-a cazat la un hotel din Bucegi. Unde îşi va petrece premierul Revelionul

Premierul Victor Ponta şi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, s-au cazat, sâmbătă seară, la Hotelul Peştera, aflat în Parcul Natural Bucegi, unde cel mai probabil îşi vor petrece Revelionul.

1313 afișări
Imaginea articolului Victor Ponta s-a cazat la un hotel din Bucegi. Unde îşi va petrece premierul Revelionul

Victor Ponta s-a cazat la un hotel din Bucegi. Unde îşi va petrece premierul Revelionul (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Premierul şi ministrul Agriculturii au sosit la munte împreună cu soţiile şi cu copiii, cazându-se la Hotelul Peştera, care aparţine senatorului PSD de Dâmboviţa Valentin Calcan.

Cei doi au fost aşteptaţi în faţa hotelului de câţiva localnici din satul Glod, echipaţi în Moş Crăciun şi în "capră", care au vrut să îi colinde, premierul intrând în hotel fără a se opri la aceştia.

"L-am colindat, dar nu a vrut să ne dea nimic. S-a dovedit că nu-i prea plac colindătorii", a spus unul dintre colindători.

Întrebat de jurnalişti ce le urează românilor, premierul Victor Ponta a declarat: "Linişte, ce nu îmi lăsaţi dumneavoastră!".

La rândul său, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a spus că le urează românilor şi colegilor de alianţă multă sănătate.

Întrebat dacă va petrece Revelionul la Peştera, alături de premier, ministrul Agriculturii a răspuns: "Nu ştiu dacă petrecem, stăm liniştiţi!".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici