Victor şi Giovanni Becali au venit la instanţă pentru a-şi susţine vărul

Peste 250 de persoane s-au strâns, joi seară, în faţa Judecătoriei Sectorului 1, scandând în favoarea lui Gigi Becali, unii dintre ei susţinând că acesta le-a dat case şi nu Traian Băsescu.

86 afișări
Imaginea articolului Victor şi Giovanni Becali au venit la instanţă pentru a-şi susţine vărul

Giovanni Becali a venit la instanţă pentru a-şi susţine vărul

Susţinători şi apropiaţi ai lui Gigi Becali continuă să vină la Judecătoria Sectorului 1, unde instanţa este învestită să judece propunerea Parchetului Capitalei de arestare a lui Gigi Becali şi a altor cinci persoane, în privinţa sechestrării a trei persoane care i-ar fi furat autoturismul finanţatorului Stelei.

Parchetul Capitalei susţine în motivarea pericolului pentru ordinea publică pe care îl reprezintă Gigi Becali, Cătălin Zmărăndescu, Nicolae Dumitraşcu, Marius Petrinel Geavela şi Ştefan Dediu faptul că aceştia "s-au erijat în organe de aplicare a legii".

La un moment dat, un tânăr s-a urcat pe capota unei maşini de teren, parcată în faţa judecătoriei, şi a început să scandeze numele lui Gigi Becali, în finalul protestului strigând: "Criminalilor !".

Şi impresarii Victor şi Goivanni Becali au venit la Judecătoria sectorului 1 pentru a-şi susţine vărul.

La scurt timp, un operator TV care îl filma pe Giovanni Becali a fost agresat de acesta, după ce un tânăr i-a spus cameramanului să nu-l mai înregistreze, iar acesta i-a replicat că-şi face treaba şi l-a întrebat "din ce clan face parte". Aceeaşi întrebare operatorul i-a adresat-o şi lui Giovanni Becali. Replica operatorului l-a făcut pe Giovanni să-l apuce uşor de guler pe cameraman şi i-a spus că "dacă are curaj, să sufle în fiolă", moment în care cei prezenţi s-au pliat, iar conflictul s-a stins.

Pe lângă impresarii Victor şi Giovanni Becali, în faţa Judecătoriei Sectorului 1 se mai află şi deputatul PSD Mădălin Voicu, care a venit să-l susţină pe pe Gigi Becali.

Sediul instanţei este păzit în interior de un dispozitiv de la Ordine publică, iar afară se află un echipaj de jandarmi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici