VIDEO Bărbat încătuşat, după ce s-a plimbat complet DEZBRĂCAT prin Râmnicu Vâlcea/ Caz similar în centrul unui oraş din Timiş

Un bărbat a fost încătuşat, duminică, după ce s-a plimbat complet dezbrăcat pe o stradă din Râmnicu Vâlcea. În momentul încătuşării, bărbatul a opus rezistenţă şi a lovit un poliţist. Un caz similar a fost semnalat în centrul oraşului Sânnicolau Mare din judeţul Timiş.

4126 afișări
Imaginea articolului VIDEO Bărbat încătuşat, după ce s-a plimbat complet DEZBRĂCAT prin Râmnicu Vâlcea/ Caz similar în centrul unui oraş din Timiş

Bărbat încătuşat, după ce s-a plimbat complet dezbrăcat prin Râmnicu Vâlcea. Caz similar în Timiş

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul complet dezbrăcat s-a plimbat pe Calea lui Traian din Râmnicu Vâlcea.

El a fost încătuşat şi dus la sediul Poliţiei.

În momentul încătuşării, bărbatul a opus rezistenţă, lovind un poliţist.

Iniţial, identitatea bărbatului nu fusese stabilită, iar apoi sursele citate au informat că acesta era fugit de la Spitalul de Psihiatrie nr. 2 din Râmnicu Vâlcea.

„În momentul de faţă se află la sediul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea, nu cooperează şi se pare că nu e sub influenţa băuturilor alcoolice. A fost chemată şi o ambulanţă în vederea internării acestuia. Colegul nostru este ok, prezintă unele escortaţii superficiale la nivelul feţei”, au spus sursele citate.

În acest caz, va fi întocmit un dosar penal pentru ultraj.

Conform aceloraşi surse, tot duminică, un bărbat a aleargat dezbrăcat prin centrul oraşului Sânnicolau Mare din judeţul Timiş. Acesta a fost imobilizat şi condus la spital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici