VIDEO | Ce s-a întâmplat azi-noapte în Centrul Vechi, odată cu redeschiderea teraselor. Cum au petrecut românii în ţară: ”E ca un fel de An Nou pentru noi.Revelion”

Terasele din Centrul Vechi al Capitalei şi din alte oraşe din ţară s-au redeschis duminică seară, iar primii clienţi nu s-au lăsat aşteptaţi şi au început să umple localurile.

5748 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Ce s-a întâmplat azi-noapte în Centrul Vechi, odată cu redeschiderea teraselor. Cum au petrecut românii în ţară: ”E ca un fel de An Nou pentru noi.Revelion”

VIDEO Terasele deschise în Centrul Vechi din Bucureşti îşi aşteaptă primii clienţi

Oamenii sunt dornici să socializeze şi încep să umple terasele care s-au deschis imediat după miezul nopţii.

Aceştia trebuie însă să păstreze regulile de distanţare socială pentru a evita infectarea cu noul coronavirus.

 

Patronii teraselor s-au pregătit cum se cuvine de marea redeschidere de duminică seara, întâmpinându-i pe oameni cu muzica bună şi bucate alese, iar muzica începe să răsune şi ea.

 

"Marea redeschidere" a teraselor are loc şi in alte oraşe din ţară.

În Craiova, primii clienţi au sosit cu câteva minute înainte de miezul nopţii, dar nu au putut intra fără măşti.

Pentru a putea respecta normele de distanţare sociale, patronul terasei a renunţat la 100 de locuri. Doar 70 de persoane pot sta simultan la mese. 
 
“Am venit fix la miezul nopţii. Este ca un fel de An Nou pentru noi.Revelion.”, spune Mădălina Amon, clienta unei terase din Craiova.
 
“Avem patru trasee: două pentru intrare şi două pentru ieşire. Noi o să conducem clienţii la masă pe unul dintre aceste trasee. Nu avem marcajele făcute şi-i conducem noi pentru că nu avem voie să facem marcaje în acest spaţiu.”, a declarat Cătălin, ospătarul care a întâmpinat-o pe Mădălina.
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici