VIDEO Cod portocaliu în Teleorman: Rupere de nori în Zimnicea. Mai multe gospodării au fost inundate

Mai multe gospodării din oraşul Zimnicea, judeţul Teleorman, au fost inundate marţi după-amiaza, în urma unei ploi torenţiale, care a durat mai puţin de o oră.

471 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cod portocaliu în Teleorman: Rupere de nori în Zimnicea. Mai multe gospodării au fost inundate

Teleorman: Rupere de nori în Zimnicea. Mai multe gospodării au fost inundate

Potrivit ISU Teleorman, pompierii, reprezentanţii companiei de apă şi membrii SVSU Zimnicea au intervenit cu motopompe pe mai multe străzi în urma unor apeluri la 112.

Mai multe curţi au fost inundate, iar în unele situaţii apa a pătruns şi în casele oamenilor.

Pompierii au tractat cu autospeciala de stingere şi maşina unui bărbat, care a rămas blocat cu autoturismul în mijlocul apei.

Intervenţiile pompierilor din Zimnicea sunt în derulare, la ora transmiterii ştirii, iar ISU Teleorman precizează că toate forţele şi mijloacele specializate sunt pe teren.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici