VIDEO Explozie la garsoniera unei pensionare de 75 de ani din Braşov. Femeia a avut nevoie de îngrijiri

Garsoniera unde locuieşte o pensionară de 75 de ani, din Braşov, a explodat, duminică dimineaţa, în urma unei acumulări de gaze, femeia având nevoie de îngrijiri medicale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

685 afișări
Imaginea articolului VIDEO Explozie la garsoniera unei pensionare de 75 de ani din Braşov. Femeia a avut nevoie de îngrijiri

Garsoniera unei pensionare de 75 de ani din Braşov a explodat, femeia a avut nevoie de îngrijiri

Femeia locuia la parterul unui bloc de zece etaje de pe strada Soarelui. În jurul orei 07.30, din locuinţa ei s-a auzit o bubuitură puternică. Vecinii au scos-o afară imediat pe bătrână, ea având nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică.

Pompierii au intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă şi cu un echipaj SMURD, însă, din fericire, explozia nu a fost urmată de incendiu şi nu a făcut victime.

„Au fost distruse geamurile garsonierei şi uşa acesteia din cauza suflului exploziei. Nu a fost nevoie să fie evacuate alte persoane din bloc. Se pare că explozia s-a produs din cauza unor acumulări de gaze“, a spus cpt. Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Braşov.

Celelalte apartamente şi structura de rezistenţă a blocului nu au fost afectate de explozie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici