VIDEO FOTO Accident rutier produs la ieşire din municipiul Slatina. Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite

  • Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite în urma unui accident de circulaţie produs joi pe DN 65, la ieşirea din Slatina către Valea Mare, judeţul Olt.
  • În accident au fost implicate 9 persoane.
718 afișări
Imaginea articolului VIDEO FOTO Accident rutier produs la ieşire din municipiul Slatina. Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite

VIDEO FOTO Accident rutier produs la ieşire din municipiul Slatina. Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că accidentul s-a produs pe DN 65, la ieşirea din Slatina către Valea Mare, judeţul Olt.

Patru persoane au fost rănite şi transportate la spital, după ce autoturismul în care se aflau a intrat în coliziune cu alt autoturism şi cu un camion.

La rândul lor, pompierii anunţă că în cele două autoturisme şi un camion se aflau nouă persoane, printre care şi doi copii.

La UPU Slatina au fost transportate patru persoane: o fetiţă în vârstă de 6 ani, conştientă, necooperantă, cu hematom frontal, o fetiţă de 1 an şi 7 luni, fără urme vizibile de traumă, o femeie, în vârstă de 28 de ani, conştientă, politraumatizată şi un bărbat, în vârstă de 30 de ani, conştient, cu traumatism cervical, traumatism cranio-cerebral şi excoriaţii la un braţ.

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici