VIDEO Incendiu de proporţii într-un bloc din Constanţa. Proprietara locuinţei a căzut în gol de la etajul 6, în încercarea de a se salva

  • Incendiu de proporţii marţi, într-un bloc din municipiul Constanţa.
  • Proprietara locuinţei care a luat foc a murit.
  • Primele informaţii arată că femeia a căzut de la etaj când a încercat să scape de flăcări pe balcon.
4712 afișări

Incendiul a izbucnit într-un apartament situat la etajul 6 al unui bloc cu 7 nivele din municipiul Constanţa. Locuinţa a ars generalizat cu flacără deschisă şi degajare mare de fum.

CITEŞTE AICI: Reacţii în lanţ după incendiul din Constanţa. ISU Dobrogea răspunde acuzaţiilor: Pompierii au o singură autoscară pentru intervenţii la înălţime

„Din păcate avem şi o victimă, o femeie se află în stop cardio-respirator. Avem 3 ambulanţe care acorda primul ajutor medical proprietarei”, spuneau cei de la ISU Dobrogea.

Ulterior, reprezentanţii Ambulanţei au anunţat că a fost declarat decesul acesteia. Primele informaţii arată că femeia a căzut de la etaj când a încercat să scape de flăcări pe balcon.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici