VIDEO Noi imagini cu incidentul din Capitală, când un şofer a fost atacat în trafic de doi tineri violenţi. Femeia iese din maşină cu o macetă

  • Duminică seara, şoferul unui BMW a lovit cu o crosă de golf o altă maşină, aflată în trafic. Bărbatul a fost reţinut.
  • Femeia aflată în maşina agresorului a participat, la rândul ei, la violenţele din trafic. Într-o altă filmare apare cu o macetă în mână, la care renunţă la insistenţele martorilor.
  • Continuă verificările pentru prinderea femeii care, conform imaginilor publicate iniţial, a lovit maşina cu piciorul.
11335 afișări
Imaginea articolului VIDEO Noi imagini cu incidentul din Capitală, când un şofer a fost atacat în trafic de doi tineri violenţi. Femeia iese din maşină cu o macetă

Sursă imagini: Facebook Europol

Duminică seara, şoferul unui BMW a lovit cu o crosă de golf o altă maşină, aflată în trafic, iar femeia care îl însoţea a lovit acelaşi autoturism cu piciorul. Poliţia Capitalei a anunţat că bărbatul de 30 de ani a fost reţinut marţi seara, acesta fiind cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

A fost identificată şi persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani. Acesta a fost audiat şi a depus o plângere penală.

În schimb, continuă verificările pentru prinderea femeii care, conform imaginilor, a lovit maşina cu piciorul. O nouă filmare arată însă că tânăra era pregătită să continue violenţele. Videoclipul publicat de Europol pe pagina de Facebook o înfăţişează scoţând o macetă din autoturism, pe care o pune la loc la insistenţele trecătorilor.

„Dacă nu ar fi fluierat şi strigat câţiva participanţi la trafic, ne puteam afla azi în faţa unei crime oribile într-o capitală europeană, unde legea se face cu pumnul, piciorul, maceta sau crosa de golf. Sunt imagini mai mult decât revoltătoare, care ne duc cu ideea la faptul că Bucureştiul e un adevărat Bronx”, comentează reprezentanţii Europol în dreptul postării.

Cum s-a petrecut incidentul: Doi tineri au blocat şi distrus maşina

Conform imaginilor postate iniţial pe pagina de Facebook a Sindicatului poliţiştilor Europol, maşina în care se aflau cei doi agresori blochează autoturismul victimei în mijlocul străzii. Imaginile pot fi vizionate AICI.

„Dă pe afară <civilizaţia> pe străzile din Bucureşti. Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent şi pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecţie de bune maniere unui sărac cu Logan. Fără să ştim care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf şi aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei maşinii de săraci. Apoi continuă să îl lovească şi pe şofer, cu multă violenţă. Evident, şi partenera lui îl sprijină şi aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, aşa cum se învaţă pe centură atunci când clientul nu îţi plăteşte serviciile”, scria în urmă cu câteva zile pagina de Facebook a Europol.

Cum reacţionăm corect când cineva ne agresează în trafic?

Şicanările verbale sau claxonările sunt ceva obişnuit în traficul din oraşe, mai ales. Dar deseori, acestea escaladează către agresiune. Ce putem face dacă un alt şofer ne agresează în trafic? Titi Aur, expertul în conducere defensivă, şi psihologul Keren Rosner au mai multe sfaturi pentru şoferi şi ceilalţi participanţi la trafic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici