VIDEO O ambulanţă a luat foc în curtea staţiei, după ce a sosit de la urgenţa medicală

O ambulanţă a luat foc în curtea unităţii din Costeşti, judeţul Argeş, imediat după ce cadrele medicale s-au întors la sediu, după o solicitare. Nu au fost persoane rănite, deşi a explodat şi tubul de oxigen din interior, transmite corespondentul MEDIAFAX.

589 afișări
Imaginea articolului VIDEO O ambulanţă a luat foc în curtea staţiei, după ce a sosit de la urgenţa medicală

VIDEO O ambulanţă a luat foc în curtea staţiei, după ce a sosit de la urgenţa medicală

Managerul ambulanţei Argeş, Marian Hiro, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că în noaptea de vineri spre sambătă, o ambulanţă de la substaţia Costeşti a luat foc, imediat după ce cadrele medicale s-au întors de la solicitare.

“Este vorba despre o ambulanţă veche, din 2007. După venirea de la solicitare, ambulanţierul a cuplat la sursa de 220 wolţi, care are rolul de a menţine acumulatorii aparaturii medicale. A fost un scurtcircuit şi în nici 15 minute s-a iniţiat focul şi maşina a început să ardă. Colegii au încercat să stingă focul cu stingătoarele”, a declarat Hiru.

Hiru a mai precizat că nimeni nu a fost rănit, deşi şi a explodat şi un tub de oxigen.

Pagubele se ridică la peste 80.000 lei, însă atât autospeciala, cat şi aparatura medicală erau asigurate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici