Video VIDEO| O ursoaică şi puiul ei, filmaţi în timp ce se joacă în jurul unui ochi de apă din Apuseni

  • O cameră a Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva, amplasată într-o pădure din Parcul Natural Apuseni, a surprins imagini cu o ursoaică însoţită de puiul ei.
  • Echipamentul monitorizează animalele săbatice din rezervaţie.
868 afișări

Camera Romsilva este montată într-o poiană în care apar ursoaica şi puiul ei. În imagini apare şi un al treilea urs, atras de ochiul de apă din pădure.

„Imagini încântătoare din viaţa de zi cu zi a unei ursoaice şi a puiuţului ei viteaz, înregistrate de una din camerele de monitorizare a animalelor sălbatice din Parcul Natural Apuseni. Ursoaicele sunt afectuoase şi protectoare cu puii lor şi, în acelaşi timp, devotate, stricte şi sensibile”, au scris reprezentanţii Romsilva pe Facebook.

Conform statisticilor, pădurile din România adăpostesc cea mai mare populaţie de urşi din Uniunea Europeană. Parcul Natural Apuseni este unul dintre cele 22 de parcuri naţionale şi naturale administrate de Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva. Acesta are o suprafaţă de 76.064 de hectare, în zona Munţilor Apuseni şi se află pe teritoriul judeţelor Cluj, Bihor şi Alba.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici