VIDEO. Poliţist filmat de un cetăţean în timp ce fumează în birou

Un agent de poliţie a fost filmat de un cetăţean în timp ce fuma în incinta Postului de Poliţie din Fărcaşa, iar conducerea IPJ Maramureş a declanşat verificări în acest caz.

2212 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Poliţist filmat de un cetăţean în timp ce fumează în birou

VIDEO. Poliţist filmat de un cetăţean în timp ce fumează în birou

Purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii s-au autosezizat, după ce au văzut imaginile postate pe Facebook de un cetăţean.

„În contextul informaţiilor apărute în mediul online, cu privire la un agent care fumează în sediul postului de Poliţie Fărcaşa, precizăm că şeful IPJ Maramureş a dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele precizate, urmând a fi dispuse măsuri legale. Se va lua legătura cu poliţistul respectiv pentru a explica ce s-a întâmplat, urmând ca, în funcţie de cele constatate, să fie luate măsuri”, a spus Meteş.

Incidentul a avut loc sâmbătă în Postul de Poliţie Fărcaşa, iar agentul de poliţie a fost filmat de un cetăţean, care a postat, ulterior, filmuleţul pe reţeaua de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici