VIDEO Salvare spectaculoasă la Iaşi. O femeie a fost scoasă dintr-o maşină căzută într-un lac. Salvatorul este Cristian Neculau, poliţist

Un poliţist local din Iaşi a salvat o tânără dintr-o maşină căzută în lac. Bărbatul în uniformă a înotat până la victimă şi prins-o înainte să se ducă la fund.

1400 afișări
Imaginea articolului VIDEO Salvare spectaculoasă la Iaşi. O femeie a fost scoasă dintr-o maşină căzută într-un lac. Salvatorul este Cristian Neculau, poliţist

Salvare spectaculoasă. Un poliţist local a salvat o tânără dintr-o maşină căzută în lac

Incidentul a avut loc sâmbătă la Lacul Ciric din Iaşi. Nu se ştie cum a ajuns maşina în apă, iar misiunea de salvare a fost filmată de pe mal.

Fata reuşise să iasă din maşina care se scufunda, dar era dezorientată şi se putea îneca. Poliţistul local a ajuns la ea şi a prins-o înainte să se înece.

Un alt bărbat a intrat în apă şi, împreună cu poliţistul, a adus-o pe tânără la mal.

„Poliţiştii locali care efectuau serviciul de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Lacului Ciric au salvat de la înec o tânără care din motive necunoscute a ajuns cu maşina în lac. Poliţistul local salvator este Cristian Neculau, acesta activează în cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei”, au anunţat, pe Facebook, reprezentanţii Poliţiei Locale Iaşi.

Femeia a fost transportată la spital şi, potrivit unor informaţii neconfirmate oficial, se afla în stare avansată de ebrietate. Maşina va fi scoasă din apă cu ajutorul unei macarale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici