VIDEO. Şofer aruncat din maşina care se răstoarnă, surprins de camerele de supraveghere. Gestul făcut imediat după accident

Un şofer care conducea cu viteză pe o stradă din Craiova s-a răsturnat cu maşina, el fiind aruncat din vehicul fără să fie rănit. Camerele de supraveghere video l-au surprins imediat după accident, în timp ce îşi caută pantofii, imaginile demne de o cascadorie devenind virale.

2708 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Şofer aruncat din maşina care se răstoarnă, surprins de camerele de supraveghere. Gestul făcut imediat după accident

Şofer care a căzut din maşina cu care s-a răsturnat în Craiova, filmat când îşi caută pantofii

Accidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe strada Râului, din Craiova.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum o maşină care rula cu viteză se răstoarnă pe drum. Apoi, în urma maşinii, un bărbat se ridică brusc de pe asfalt, se clatină puţin, îşi caută un pantof şi porneşte în direcţia în care s-a oprit autoturismul.

Totul durează mai puţin de un minut.

Imaginile au fost postate pe internet de un craiovean care a precizat că bărbatul din imagini este chiar şoferul maşinii.

Filmarea postată a devenit virală, iar internauţii se arată fie amuzaţi, fie şocaţi de accident şi au scris că şoferul poate fi comparat cu un cascador experimentat.

Poliţia a deschis o anchetă şi a descoperit că şoferul nu era singur în maşină. Doi tineri erau pasageri şi au fost răniţi în timpul „cascadoriei”.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, la data de 16 decembrie a.c., un tânăr de 21 de ani, din Craiova, a pierdut controlul autoturismului care era condus pe strada Râului, acesta răsturnându-se.

În urma incidentului au rezultat două victime, doi tineri de 18 ani, ambii pasageri în autoturism.”, a declarat Cosmin Grădinaru , purtător de cuvânt IPJ Dolj

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dolj, şoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici