VIDEO | Şoferul filmat în Suceava când depăşeşte pe linie continuă, în curbă, a rămas fără permis

Şoferul filmat pe un drum din Suceava când încearca să depăşească pe linie continuă, într-o curbă strânsă, a fost identificat şi a rămas fără permis. Când i s-a atras atenţia, prin staţie, că a fost filmat, şoferul a răspuns „Mi se fâlfâie”.

6359 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Şoferul filmat în Suceava când depăşeşte pe linie continuă, în curbă, a rămas fără permis

VIDEO | Şoferul filmat în Suceava când depăşeşte pe linie continuă, în curbă, a rămas fără permis

Bărbatul de 33 de ani din Suceava s-a prezentat la Poliţie şi le-a spus poliţiştilor că el este şoferul care a depăşit pe linie continuă, în curbă, pe DN 17.

Bărbatul a spus că a fost plecat din ţară şi că în momentul în care a văzut că imaginile cu depăşirea lui au ajuns pe Internet a mers la Poliţie pentru a-şi recunoaşte fapta.

Cu toate că atunci când imaginile au ajuns publice, poliţiştii din Suceava spuneau că nu pot interveni, ei au făcut verificări şi au identificat proprietarul maşinii.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, spune că proprietarul maşinii este un bărbat de 59 de ani, dar autoturismul a fost condus efectiv de un tânăr de 33 de ani, care s-a prezentat la sediul Serviciului Rutier Suceava, unde a recunoscut abaterea.

Şoferul a fost amendat şi i s-a suspendat permisul de conducere pentru 60 de zile.

După ce s-a predat, le-a spus poliţiştilor că atunci când a fost filmat se enervase în trafic.

Şoferul fusese filmat încercând în repetate rânduri să depăşească un camion, inclusiv într-o curbă strânsă. Când un şofer i-a atras atenţia, prin staţie, că l-a filmat, şoferul a răspuns: „Mi se fâlfâie de fimarea ta”.

Discuţia a continuat apoi într-un limbaj agresiv, iar la un moment dat şoferul a spus: „Îl omoram pe ăla, care-i problema? Am asigurare la maşină”.

Taguri:
şofer,
suceava,
permis

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici