VIDEO Un bărbat a murit fiind înghiţit de o groapă apărută pe fundul unei piscine din Israel

  • Un bărbat a murit după ce a fost înghiţit de o groapă apărută pe fundul unei piscine din Israel.
  • Victima participa la o petrecere privată, iar două persoane sunt anchetate, potrivit BBC.
2409 afișări
Imaginea articolului VIDEO Un bărbat a murit fiind înghiţit de o groapă apărută pe fundul unei piscine din Israel

Bărbatul a fost înghiţit de groapa prin care s-au scurs apa şi mai multe obiecte din fântână. Incidentul a avut loc într-o vilă care găzduia un eveniment al unei companii în oraşul Karmi Yosef, la 40 km sud-est de Tel Aviv.

Victima era un angajat al companiei, în vârstă de 32 de ani. Un cuplu de 60 de ani, proprietar al proprietăţii, a fost reţinut sub suspiciunea de a fi provocat moartea prin neglijenţă.

Imaginile filmate cu telefonul mobil arată persoane în costume de baie în interiorul şi în jurul piscinei aproape goale care privesc şocate cum apa se scurge într-o gaură mare, luând cu ea obiecte gonflabile.

Un bărbat care se apropie pentru a arunca o privire alunecă pe spate, dar reuşeşte să se ridice, evitând cu greu să fie tras în groapă. Un al doilea bărbat a căzut în gaură, dar a reuşit să iasă, suferind răni uşoare.

Gaura avea o adâncime de 13 metri şi a fost nevoie de patru ore pentru ca echipele de salvare să ajungă la cadavru. Se pare că la petrecere participau aproximativ 50 de persoane, dar în piscină nu erau decât şase oameni.

The Times of Israel a citat presa locală, potrivit căreia proprietarul a construit piscina fără autorizaţie, iar structura avea probleme cunoscute de construcţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici