VIDEO  Vin vremuri grele pentru soldaţii israelieni care au capturat o moschee din Jenin şi au spus rugăciuni evreieşti

Doi soldaţi israelieni angajaţi de mai multe zile într-o vastă „operaţiune anti-terorism” în Jenin (nordul Cisiordaniei) au intrat într-o moschee şi de la microfonul muezzinului au spus o rugăciune în ebraică din minaretul acesteia.

2636 afișări
Imaginea articolului Vin vremuri grele pentru soldaţii israelieni care au capturat o moschee din Jenin şi au spus rugăciuni evreieşti

Soldaţii israelieni au capturat o moschee din Jenin şi spun rugăciuni evreieşti

Videoclipul, postat online de un batalion de rezervişti, a fost redistribuit astăzi de diverse site-uri mass-media.

Pe lângă rugăciune, soldaţii - care au intrat în moschee în uniformă de luptă completă - au avertizat şi populaţia în arabă că Israelul '„nu mai este dispus să tolereze prezenţa teroriştilor în oraş”.

Soldaţii au cântat imnul naţional israelian şi au spus o rugăciune evreiască. Acum, ei au fost scoşi din serviciul activ şi a fost deschisă o anchetă.

„Comportamentul soldaţilor din videoclip este grav şi este complet împotriva valorilor IDF”, a spus armata, asigurând că „vor fi pedepsiţi în consecinţă”.

AICI, imaginile

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici