Vîntu: Acuzaţiile lui Boc, extrem de periculoase. Renunţ la daune dacă admite că au fost o figură de stil

Sorin Ovidiu Vîntu a declarat, marţi, la Antena 3, că acuzaţiile lui Emil Boc că ar fi încercat să organizeze o lovitură de stat sunt extrem de periculoase, dar că ar putea renunţa la daunele de un milion de euro dacă premierul recunoaşte că afirmaţiile făcute sunt "o figură de stil".

245 afișări
Imaginea articolului Vîntu: Acuzaţiile lui Boc, extrem de periculoase. Renunţ la daune dacă admite că au fost o figură de stil

Vîntu: Acuzaţiile lui Boc, extrem de periculoase. Renunţ la daune dacă admite că au fost o figură de stil (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

"Mi s-a pus în sarcină că aş fi organizat sau încercat să organizez o lovitură de stat. Este extrem de periculoasă, care se poate încadra în alte categorii infracţionale decât cele care mi s-au pus în sarcină", a declarat Sorin Ovidiu Vîntu.

Acesta a subliniat că ar putea renunţa la daune dacă Emil Boc admite că a fost o figură de stil. "Dacă nu, voi încerca să-i iau banii", a continuat acesta.

Acesta a spus că prezenţa lui Boc la Tribunalul Bucureşti este "o dovadă a respectului pe care premierul îl poartă instituţiei statului".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici