Vîntu către Sebastian Ghiţă: Bă, tu nu înţelegi că dacă sunt porc n-ai nicio protecţie? Pentru simplul motiv că sunt proprietar. Ascultă aici noi înregistrări cu Vîntu şi Ghiţă

Noi înregistări cu discuţii dintre Sorin Ovidiu Vîntu şi Sebastian Ghiţă, în care cei doi vorbesc despre conflictul dintre ei, care nu ar fi unul real, despre viitorul Realitatea Media, despre noul CA al Realitatea, dar şi despre Elena Udrea, Traian Băsescu şi Emil Boc, au fost postate pe Youtube.

495 afişări
Imaginea articolului Vîntu către Sebastian Ghiţă: Bă, tu nu înţelegi că dacă sunt porc n-ai nicio protecţie? Pentru simplul motiv că sunt proprietar. Ascultă aici noi înregistrări cu Vîntu şi Ghiţă

(Imagine: Dragos Cristescu/Publimedia)

Din cele trei înregistrări, despre care se spune că ar fi fost realizate în data de 13 aprilie, reiese că Sorin Ovidiu Vântu, cel care patronează trustul Realitatea, şi Sebastian Ghiţă, reprezentantul Asesoft la Realitatea, au o relaţie prietenească, cei doi folosind de altfel un limbaj colorat.

"Nu sunt de acord cu strategia ta. O respect, după cum ai văzut, punct cu punct", a spus Vântu, răspunsul lui Ghiţă fiind: "Da".

"Dar strategia să pară că suntem certaţi în continuare, că ne batem, că ne f… în gură, că ne gazăm…", continuă Vântu, fiind completat de Ghiţă: "E, i-am aprins, deja ne dă Voiculescu-n ziare...".

"Sebi, e proastă, Sebi!", spune Vântu, în timp ce Ghiţă îi răspunde: "Mă rog, mai lăsaţi-o aşa un pic...".

"Râde lumea şi de tine-n târg, şi de mine… Ăia care mă urăsc pe mine, îţi bagă-n cap că ţi-o trag eu, ăia care te urăsc pe tine, îmi bagă mie-n cap că mi-o tragi tu. Suntem subiect de batjocură-n târg cu strategia asta că ne batem, că ne gazăm, că ne-mpuşcăm..efectiv suntem…Suntem mult mai puternici dacă - este o părere, joc de mult în piaţa asta - suntem mult mai puternici dacă mergem împreună, adică la o manieră...(...) io sunt acţionar…tu eşti manager.. (...) Nu e bine să ne dăm certaţi, că ne-mpuşcăm, că ne gazăm, că ne batem în bodyguarzi, în ţigani (…) Nu e bine, dă prost. Şi pentru tine, şi pentru mine", mai spune Sorin Ovidiu Vântu.

În schimb, Ghiţă spune: "Păi nu e bine, normal". Totodată, el mai afirmă în discuţia cu Vântu: "Păi pe 27 (pe 27 aprilie este programată Adunarea Generală a Acţionarilor Realitatea Media, n.r.) oricum nu o să avem ce să facem şi o să spunem «Domne, s-a găsit o formulă până la urmă, o respectăm». Găsim noi ceva", mai spune Ghiţă.

În finalul celor trei înregistrări postate joi dimineaţa pe Youtube, Sorin Ovidiu Vântu îi spune lui Ghiţă: «Tovarăşu, onorat sa fiu contemporan cu tine. Şi dormi liniştit... Vântu nu lucrează pentru tine»".

Pe de altă parte, Vântu şi Ghiţă vorbesc şi despre schimbarea componenţei actualului Consiliu de Administraţie de la Realitatea Media, format din Sorin Freciu, Dragoş Nedelcu şi Alex Iacobescu, cu: Sorin Enache, Ion (Ion Ilie, n.r.) şi Radu Tronaru.

Totodată, Vântu şi Ghiţă au discutat şi despre oameni politici, pritre care preşedintele Traian Băsescu, premierul Emil Boc şi ministrul Elena Udrea.

Prezentăm fragmente din cele trei înregistrări cu discuţii dintre Sorin Ovidiu Vântu şi Sebastian Ghiţă, aşa cum au fost difuzate de paginademedia.ro:

Conflictul dintre Sebastian Ghiţă şi Sorin Ovidiu Vîntu

SOV: "E pace, nu mai e război, calmează-te, stai dracu' liniştit"

SOV: Tati, eu am vrut să ne vedem la sugestia lui Ion, care a spus că, în ciuda înţelegerilor noastre, tu eşti neliniştit.

SG: Păi sunt, din două motive..

SOV:Zi-mi, mamă..

SG: Prietenii mei cei doi, Freciu şi Nedelcu…

SOV:Freciu-i retras pe 27… (AGA )

SG: Am reţinut..

SOV: Deci, pe 15 …

SG: Asta i-a, zis lui Ion, "băi, ăştia nu se potolesc.." Doi…

SOV: Am vorbit aseară…stop…era Ion de faţă.. Erai de faţă, Ioane..

SG: Mi-a zis..

SOV:..să-mi bag p…, băi, tati, băi, nu pot să-i ţin cu căluş la gură, frate!

SG: Nu-i vorba de căluş la gură…

SOV: O secundă. Am făcut scandal aseară, pe telefon - cu toate că n-ar fi trebuit pe telefon.. cu Dragoş…

SG: Potoleşte-te, calmează-te…

SOV: …e pace, nu mai e război, calmează-te, stai dracu' liniştit…

SG: Da…

SOV: A spus că nu-i adevărat, că el n-a vorbit, .. (…)

SOV: Strategia că suntem certaţi în continuare e proastă

SOV: Dar strategia să pară că suntem certaţi în continuare, că ne batem, că ne f… în gură, că ne gazăm…

SG: E, i-am aprins, deja ne dă Voiculescu-n ziare..

SOV: Sebi, e proastă, Sebi!

SG: Mă rog, mai lăsaţi-o aşa un pic..

SOV: Râde lumea şi de tine-n târg, şi de mine…stai puţin. Ăia care mă urăsc pe mine, îţi bagă-n cap că ţi-o trag eu, ăia care te urăsc pe tine, îmi bagă mie-n cap că mi-o tragi tu. Suntem subiect de batjocură-n târg cu strategia asta că ne batem, că ne gazăm, că ne-mpuşcăm..efectiv suntem…

SG: Acuma face Voiculescu strategie şi ne tot pune pe prima pagină la Jurnalul şi zice că domn'le, că ne-am înţeles, că io cu Enache am plecat râzând.. Voiculescu se chinuie clar să arate că la mine există o-nţelegere pe dedesubt.

SOV: Suntem mult mai puternici dacă..este o părere, joc de mult în piaţa asta, suntem mult mai puternici dacă mergem împreună, adică la o manieră..nu că ne luăm limbile-n gură, io sunt acţionar…

SG: Păi pe 27 oricum n-o s-avem ce să facem…

SOV: …tu eşti manager..

SG: …Dom'le, s-a găsit o formulă până la urmă, respectăm, …găsim noi o ceva ..pe 27 oricum n-o să mai scăpăm

SOV: Nu e bine să ne dăm certaţi, că ne-mpuşcăm, că ne gazăm, că ne batem în bodyguarzi, în ţigani… Nu e bine, dă prost. Şi pentru tine, şi pentru mine.

SG: Păi nu e bine, normal…

SOV: De ce vrei să mai cântăm aceeaşi melodie cu ura dintre noi doi?

SOV: Păi şi-atuncea de ce vrei să mai cântăm aceeaşi melodie cu ura-ntre noi doi?

SG: Păi n-o s-o mai cântăm pe 27, că n-o să mai avem cum s-o cântăm. Se-apropie momentul în care n-o să mai avem cum s-o cântăm.. o să spunem "dom'le, s-a găsit o formulă", vedem noi…

SOV: Asta-ţi întreţine..te rog să mă crezi c-asta-ţi întreţine şi ţie starea de nesiguranţă. Eu sunt foarte relaxat. Eu mă ocup, de o bucată de vreme, de problemele mele. Eu chiar sunt foarte relaxat. Mai vine din când în când Ion să-mi dea câte-un satelit: "Bă, ăla e neliniştit iarăşi"..

SG: Nu, eu îmi văd de treabă.. am avut o dicuţie vis a vis de semnatul hârtiilor ălora şi-am zis bă, mai lasă-mă niţel să mă gândesc exact, să văd cum mă protejez..

SOV: Măi, tu nu-nţelegi că, dacă sunt porc, n-ai nicio protecţie? Pentru simplul motiv că …..

SG: …eu mă chinui, îmi dau silinţa…

SOV: …că sunt proprietarul, n-au nicio protecţie în faţa unui proprietar …îmi asum proces, îmi asum alea…e o prostie să crezi ..Dacă vreau mâine să mă despart de tine, mâine mă despart de tine.

SG: Asta ştiu..

SOV: Între noi doi, lucrurile funcţionează impecabil

SOV: …Dar nu vreau, măi, băiatule! Chiar, pe bune, între noi doi, lucrurile funcţionează impecabil. De ce dracu' să mă… Sunt mulţi care vor să ne despartă. Stai puţin, nu că te urăsc pe tine sau pe mine, are legătură cu Realitatea. Şi se gândesc că plecarea ta de la Realitatea înseamnă prăbuşirea Realităţii..

SG: Da…

SOV: E, cum crezi că le-aş putea da satisfacţie.. Şi sunt şi eu conştient că, în situaţia în care sunt astăzi, nu am capacitatea să susţin Realitatea decât dacă mă apuc să vând. Da' de ce p… mea să vând dacă te-am găsit pe tine?
SG Păi aşa ne-a fost duscuţia..

SOV: Nu mai sta cu teamă! Vezi-ţi de Realitatea şi de Asesoft ...

SG: Nici nu puteţi să mă faceţi ceea ce nu sunt, acuma vă spun corect. Ştiţi bine că mă scol dimineaţă şi mă gândesc ce poa' să se întâmple rău. Hai să fac tot ce pot să nu se întâmple rău şi, dup-aia, dacă apuc, mai fac şi nişte lucruri.. Ion ştie, i-am mai povestit. Adică nici nu mă schimbaţi din fire..

SOV: Nu, mamă, nu vreau să te schimb, vreau doar să te liniştesc să te poţi concentra pe business…

SG: E ok…am vorbit…

SOV: Stai că nu vreau să te liniştesc că mi-eşti drag şi vreau să mă culc cu tine, vreau să te concentrezi pe business. Eu am nevoie să meargă business-ul. Şi-al meu, şi-al tău. Că ele-s strâns legate. (….)

SOV: Opreşte-te cu Evenimentul Zilei şi cu Kamikaze că apar în fiecare zi informaţii despre faza războiului Ghiţă-Vîntu

SOV: Dăm un mesaj frumos, pe 27…

SG: Până pe 27 nu ne va crede nimeni..

SOV: Corect…

SG: asta vorbeam şi cu Alex…

SG: Nu fac eu

SOV: Corect, păi nu putem până atunci. Trebuie să dăm un mesaj frumos..Pe data de 27 seara, vin eu la Realitatea, vino şi tu, pe la 8, 9 seara, nu mai devreme…

SG: Da…

SOV: Împreună trece printr-un studio pe-acolo, ne zâmbim, să şi vadă, dincolo de comunicare.

SG: Da, da.. Da' nici atât de apropiată.. O gândim împreună

SOV: Nu e bine să mai dăm semnal că suntem certaţi..

SG: Păi nu dăm că suntem certaţi, dăm că lucrurile s-au aşezat…

SOV: Că-i armonie, nu că ne căsătorim…

SG: …eu am convins AGA.. fiecare-şi face treaba, ura şi la gară. Punct
….

SOV: Ai văzut? Şi dacă mergeai de la-nceput pe varianta pe care ţi-am propus-o eu, adică ne-nţelegem bine, şi na-i fi mers pe viariantă de război, de-mpuşcături, de gazări, de ţigani cu iatagane, nu-i aşa că ai fi câştigat mai mulţi bani - şi tu, şi eu - până acuma?

SG: Dacă scăpam… (…)

SOV: Noi am intrat în combinaţia asta să fim şmecheri, nu papagali

SOV: Ai să vezi că, pe data de 27, când ieşim cu un mesaj de normalitate, ai să vezi atunci cum încep să se liniştească treburile. Lumea te vede ca pe-un partener, nu ca pe-un tip în război cu Vîntu.. Că nimeni cu crede vreodată că un angakat poate să…angajat nu, că nu eşti salariat…angajat prin contract poate să ia marfa patronului. Nu se poate. Legea nu-ţi dă voie.. Şi-atunci nu eşti credibil nici tu, nici io cu prostia asta, cu caricatura asta de scandal..Decât că ne vulnerabilizăm amândoi. Eu par un papagal, tu pari un papagal. Păi, noi am intrat în combinaţia asta să fim şmecheri, nu papagali

SG: Da, ma rog, mie-mi place să creadă ăştia că-s papagal, eu am supravieţuit cu mutra asta de băieţel …probabil că îmbîătrânesc, în p- mea, nu mă mai crede nimeni..

SOV: Sebastian, şi mie-mi convine s-o fac pe seninu şi cretinul uneori, dacă ies bani.. Dacă nu iesc bani… ai câştigat vreo sută de milioane?

SG: Nu.. (…)

SOV: - Copilule, te rog sa ma crezi ca eu imi vad de alte lucruri. Daca te deranjeaza Ion, pleaca si Ion de acolo. Ba, n-ai inteles: N-avem nici o problema!

SG: - Cu Ion n-am avut nici o problema, ni, ni, niciuna… din seara aia, nici-una!

SOV: - E un tip misto, tati, e chiar un tip misto, e tovaras de nadejde,

SG: - Cu el ma am si eu bine

SOV: - Ai sa vezi in timp, ai sa vezi in timp ce mult conteaza sa ai prieteni de nadejde in jurul tau. Prieteni!

SG: - Am si eu pe ai mei.

SOV: - Poftim?

SG: - Am si eu pe ai mei. Putini, da' am.

SOV: - Tati, tu n-ai avut la dispozitie 20 de aani sa-i verifici, ca esti tinar, (SG ride usor) noi sintem verificati in 20 de ani (ride)

SG: - Aia e, daca… la 32 n-aveam de unde sa am…

SOV: - Pai eu ce spun…

SG: - … 20 de ani

Cum se stabileşte Consiliul de Administraţie de la Realitatea?

SOV: Il ai doar pe baiatul asta, pe Alex.. Apropo, pe Alex il scoti din Consiliul de Administratie

SG: - Da, il scot

SOV: - Schimbam Consiliul, imi dai alt..

SOV: - Nu stiu, nu ma interseaza

SG: - Da, i-am zis deja lui Radu

SOV: - Asa: cine vrei sa fie al treilea in Consiliu? Deci, va fi baiatul ala, va fi Ion, si al treilea cine vrei sa fie?

SG: - Enache.

SOV: - Enache?

SG: - Da.

SOV: - OK. Mm, mai, te-am intrebat cine vrei sa fie.

SG: -Sa vrea Enache acuma, care e mort de frica (ride)
(Ion??) - Nu, n-are cum sa fie

SOV: - Atunci Enache e presedintele CA,

SG: - Da

SOV: - OK, ca sa aibă si drept de semnatura

SG: - da, n-am nici o problema

SOV: - bine
SG: - Bine, da
?? - Se intelege bine cu mine…

Vîntu către Ghiţă: Sper să ai un Consiliu care să nu mă execute la cap

SOV: - Ba, n-ai inteles: tu iti faci consiliul,

SG: - Enache

SOV: - De data asta sper sa ai un Consiliu care sa nu ma execute la cap

SG: - Enache

SOV: - Bine, tati. Deci Enache, Tronaru si cu Ion.

SG: - Da.

SOV: - Astia sint CA-ul.

SG: - Da, da

SOV: - Poftim?

SG: - Da, n-are sens sa facem liota degeaba.

SOV: - Ti-am spus, iti pot da tot Consiliul tie, n-am nici o problema, Crede-ma, n-am nici cea mai mica problema. Pustiule, tu chiar nu ma cunosti. Eu daca stiu ca sint proprietar pe masina asta, din momentul ala pot s-o dau s-oloseasca focui vrea. Nu stiu daca m-ai inteles: sa nu mi-o strici! Normal ca intervin: "ba, nu mi-o strica!"

SG: - Da. N-am nici un interes, din contra…

SOV: - Numai sa nu mi-o strici

SG: - Mor si eu de oftica, crezi ca eu ma uit mereu pe alea … (rizind)pina si Alex ala moare de (ride)… noi sintem total implicati

SOV: - Bai, ma imbolnavesc si eu, pe cuvintul meu de onoare, ma imbolnavesc si eu. (…)

SG: Oamenii nu poa' să creadă în mine atâta timp cât simt că eu nu sunt stabil

SOV: Nu te cert, te-nvat, du-te-n p… mea! Ba, te invat! De ce esti asa…Ai la dispozitie un volum urias de experienta. Ce p… mea nu-ti iei de-acolo? Ia ce vrei, iti explic. Nu te oblig, da-ma dracu, iti explic cum se joaca jocul asta

SG: Da.

SOV: Trebuie sa creada oamenii in tine..

SG: Oamenii nu poa' sa creada in mine atata timp cat simt ca eu nu sunt stabil.

SOV: Ba, da' esti… voi da mesajul, pe 27, de care ai nevoie..

SG: Stiu

SOV: Mai mult decat atat, n-am ce sa-ti mai…

SG: E de-ajuns..

SOV: N-am ce sa-ti mai..
SG: ..e de-ajuns..

SOV: OK, pe 27, schimb Consiliul de Administratie, dau noului Consiliu de Administratie sa reanalizeze contractul de management

SG: Corect

SOV: Si noul Consiliu de administratie il reanalizeaza si spne ca-i bun. E bine?

SG: Foarte bine

SOV: Tovarăşu, onorat să fiu contemporan cu tine. Şi dormi liniştit.. Vântu nu lucrează pentru tine

SOV: Deci asa va fi chestia. Dom'le, am demis Consiliul de Administratie si dau dispozitie noului Consiliu de Administratie - tovarasii… - sa reanalizeze contractul de management…

SG: Si sa implementeze, in conditiile …

SOV: Sa reanalizeze. Atat. Si, dupa o saptamana, iti iese CA-ul, Enache.. care a validat, este OK, mergem mai departe asa. E bine asa?

SG: Foarte bine

SOV: Multamit?

SG: Da

SOV: Tovarasu, onorat sa fiu contemporan cu tine. Si dormi linistit.. Vantu nu lucreaza pentru tine (rasete).

(...)

SOV: - Rau ai facut, rau ai facut ca i-ai scos pe Adi si pe Oana

SG: - Sa moara eu, daca nu sinteti… la fiecare intilnire, cind ma felicitati ca si dumneavoastra vroiati sa-i f…, cind ma certati ca de ce i-am f……

SOV: - Ba, nu m-ai inteles, trebuia sa gasim o solutie in timp. Acuma ca sa recuperam slotul, sa recuperam slotul, tati, ne trebuie cel putin 6 luni si va trebui figuri, personaje… Cu cine dracu'?

SG: - noi trebuie sa inventam ceva… ma si enerveaza: eu am crezut ca Basescu f… guvernu' acuma. Si aveam joc: ce s-a intimplat, a,a,a,a? Nu s-a intimplat. Pentru ca imediat ce schimba guvernu', se schimba si jocu'. Se schimba si jocu'. Aia de la Antena or sa ramina blocati, chiar is curios ce-o sa faca, si noi trebuie sa plecam pe noua Romanie, ca…

SOV: - Nu-l va schimba…

SG: - ca in momentul ala va pierde si puterea.

SOV: - Nu-l va schimba pina-n toamna pe Boc. Ma, dar ar trebui sa ma intrebi, ma

SG: - Da…

SOV: - ca iti spun, iti dau informatii

SG: - da, v-am intrebat, da.

Se pregătesc schimbări la Money Channel:

SG: Iar chestia cu Money Channel, io…ăştia…

SOV: Bă, dacă nu vrei, că eu am înţeles că marea ta teamă e că eu mut Money Channel ca să emită Realitatea…

SG: Da.

SOV: Buuun…

SG: Am zis bă, o facem… da' asta i-am zis lu' Ion, lasă-mă să mă gândesc! ..O dau peste două luni..

SOV: Copilu'… copilu', rămâne la tine!

SG: Nu vreau să rămână la mine, vreau să o dau peste două luni.

SOV: Rămâne la tine, că plăteşti tu costurile.

SG: Da. …peste două luni…

SOV: Stop. Nu sunt de acord..stop.. nu sunt de acord cu strategia ta.

SG: Adică?

SOV: O respect, după cum ai văzut, o respect punct cu punct.

SG: Da. (….)

SOV: Bun. Pe data de 15, eu trebuie să iau decizii în AGA. Să completez convocatorul cu toate lucrurile. Ce completez din partea ta?

SG: Păi am spus…

SOV: Hai se vedem, că s-au schimbat datele… "vrea să nu mai plece Money Channel de la el" OK, rămâne la el Money Channel.

SG: Nu, vreau să plece, dar vreau să plece peste două luni..

SOV: Nu, nu mai pleacă, dar nu mai pleacă deloc, du-te-n …

SG: Nu, nu, nu, nu…Băi, Ioane, d'aia m-ai adus, să-mi pui Money Channel-ul în cap?

SG: Dar ce, nu mai vor ăia să-l ia..

SOV: Stai puţin să ne înţelegem…

SG: Contractu cu CBS-u'..

SOV: Oleacă, oleacă. Rămâne-n contractul de management
(voce?) ..nu se mută de-acolo..

SOV: Dar trebuie să le dăm lor pe mână Money Channel. Şi ei rămân acolo, rămân acolo, ca să nu mai ..dar trebuie în contractul de management prevăzut faptul că..

SG: I-am zis lu' Enache "bă, gândeşte o formulă" ..Cum îi facem să se ocupe de chestiunea asta..

SOV: OK.. deci, lor le dau managementul la Money Channel, ieşi din contractul de management matale şi rămâne acolo Money Channel. Ai cuvântul meu de onoare.

Vîntu, către Ghiţă: Nu fac mişcări fără să te consult

SG: Da. Eu vreau să scrie asta, că peste două luni poa' să-l şi mute..

SOV: Stai o secundă, io-l ţin agăţat pe (??) în timpul ăsta, că n-am chef să-l pierd.
Mai mult decât atât, fac un singur studio, nu iau niciun echipament, deci un singur studio la (??), ca să anunţ deja, să oficializez. Eşti de acord?

SG: N-am nicio problemă.

SOV: Bă, cu asta eşti de acord?

SG: Păi nu pot să mă opun, ce? Îs de acord, nu-s de acord, ce pot să fac eu?

SOV: Măi, tati, normal că nu poţi să te opui la nimic, dar avem o înţelegere, suntem într-un deal, nu fac mişcări, deci nu fac mişcări fără să te consult..

SG: Chestiunea cu ..nu cred în ea..

SOV: Mamă, ştii ce, e treaba mea. Ne uşurează povara financiară..

SG: Să dea Domnu'!
(discuţii greu inteligibile)
SOV Scapă de o sută şi ceva de mii de euro, băi…

SG: Scap ..asta spun.. Io le-am zis: hai, mă, luaţi, luaţi prietenii voştri, colegii voştri, luaţi salariaţii

SOV: Mai departe… (…)

SG: Şi oamenii ăia, îi f..em în 7 locuri. Pe de-o parte-i aleargă, duceţi-vă la Murat (?), verificaţi cum mutăm Money Channel, pe de altă parte duceţi-vă, luaţi studioul nou, pe altă parte duceţi-vă la studioul nou care-i acolo, în Realitatea, mai facem un studio nou.. am găsit un studio mare, frumos, au făcut desenul, ne costă 100 de mii de euro, se fac nişte studiouri noi pentru alte emisiuni de seară, ca să mai schimbăm, să mai arătăm altfel.. La Romexpo, tot ce puteam să fac, am făcut. Acuma tre doar să cumpăr nişte echipamente. Eu am pregătiţi banii…

Despre echipa de baschet Asesoft şi Cupa României

SG: Am pierdut Cupa României, motiv pentru care sunt sunt (…?..).. că n-am trecut de semifinale…

SOV: Am auzit că ţi-ai luat de-a m…i cu voleiu'…cu volei sau cu baschet?

SG: Baschet

SOV: Gagici sau bărbaţi?

SG: Bărbaţi..

SOV: Mai eşti şi prost, finanţezi bărbaţi, du-te-n… N-ai şi tu un lot de 5 baschetbaliste sau 7, câte sunt la baschet?

SG: 12

SOV: Câte?

SG: 12. Da' nu, în sport nu merită decât volei, nu merită decât volei în sport

SOV: De ce?

SG: Că numai voleibalistele arată bine..

(altă voce) Dac-ai mâncat bătaie cu tot cu arbitrii, cu aranjamente şi tot ai mâncat bătaie..

SG: Au aranjat şi-ăia de la Mediaş şi au bani mulţi, un milion trei sute bugetu' anu' ăsta. Bagă de 5 ani şi ei. Anu' trecut i-am împins noi pe Timişoara, anu' ăsta era şi rândul lor.. Mai laşi şi pe alţii, ca să câştigăm campionatul. N-am făcut-o anapoda".

Pe 20 aprilie, Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV, a făcut publică înregistrarea unei discuţii din 2 aprilie avută cu Sorin Ovidiu Vîntu, în maşina acestuia şi în care acesta îl ameninţă şi declară că a făcut "eforturi disperate să nu se dea în fapt de unde vine şi cine e".

"Eu vin dintr-o mahala ţigănească, de prin pârnăi, din prin contrabandă cu de-aştia. Eu am făcut efoturi disperate să nu mă dau în fapt de unde vin şi cine sunt", îi spune Vîntu lui Ghiţă, într-o discuţie "pe şleau, pe şleau", motiv pentru care spune că a venit la întâlnire cu o maşină "care nu e monitorizată de SRI".

Sorin Ovidiu Vîntu a fost reţinut pentru şantaj de către procurorii Parchetului instanţei supreme, pentru că i-a pretins lui Sebastian Ghiţă 150.000 de euro.

Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus, în 19 aprilie, începerea urmăriri penale, iar miercuri i-au reţinut pe Sorin Ovidiu Vîntu şi Cezar Ion Ilie, pentru şantaj, informează Ministerul Public.

Din probele administrate până la acest moment procesual a rezultat că, în perioada martie - aprilie 2011, sub ameninţarea denunţării unilaterale a unui contract de consultanţă şi management, Vîntu a pretins părţii vătămate Sebastian Ghiţă suma de 150.000 de euro. În situaţia neconformării acestei cerinţe, partea vătămată ar fi pierdut sume importante de bani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici