Violatorul din Ploieşti a fost arestat

Suspectul care sâmbătă s-a prezentat la Poliţia Prahova şi a recunoscut că a violat o copilă de zece ani şi a atacat alte două fete a fost arestat preventiv, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de Tribunalul Prahova.

1153 afișări
Imaginea articolului Violatorul din Ploieşti a fost arestat

Violatorul din Ploieşti a fost arestat

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, magistraţii Tribunalului Prahova au emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele bărbatului, sub acuzaţiile de viol şi tentativă de viol.

Suspectul în vârstă de 34 de ani, din Ploieşti, s-a prezentat, sâmbătă dimineaţă, la Poliţie, unde a fost audiat. În cursul audierilor, el a recunoscut că a violat o fetiţă de zece ani după ce a intrat peste ea în apartamentul în care aceasta locuieşte împreună cu părinţii săi, în cartierul Malu Roşu din Ploieşti.

De asemenea, bărbatul a recunoscut că în luna mai a anului trecut şi în 1 iunie anul acesta a atacat alte două fetiţe, în acelaşi cartier.

Ulterior, suspectul a fost reţinut de procurorii Parchetului Tribunalului Prahova.

În 9 iunie, Poliţia Prahova a început cercetări pentru depistarea bărbatului care a urmărit o fetiţă de zece ani când ieşea de la şcoală, a aşteptat ca aceasta să vină acasă, iar în momentul în care copila a intrat în apartament, bărbatul i-a astupat gura cu o bucată de material textil îmbibată cu o substanţă cu un miros înţepător, apoi a violat-o.

Fetiţa a fost găsită de către părinţii săi, într-o baltă de sânge şi a fost dusă la spital, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

Alte două fetiţe au fost agresate într-un mod similar, însă nu au fost violate întrucât atacatorul s-a speriat după ce în casă a sunat telefonul, incidentele fiind semnalate în mai 2010 şi în 1 iunie anul acesta.

De la comiterea violului, Poliţia a dat publicităţii trei portrete robot ale agresorului şi a audiat 190 de suspecţi în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici