Violenţă în familie. Ordin de protecţie, şi evacuare din locuinţă, pentru un bărbat care şi-a bătut soţia

Poliţiştii au emis un ordin de protecţie pentru un bărbat de 46 de ani din localitatea Burla, considerat un pericol pentru soţia şi cei cinci copii ai săi. Acesta a fost evacuat din locuinţă, după ce şi-ar fi agresat de două ori soţia.

1170 afișări
Imaginea articolului Violenţă în familie. Ordin de protecţie, şi evacuare din locuinţă, pentru un bărbat care şi-a bătut soţia

Ordin de protecţie pentru un bărbat din Suceava care şi-a bătut de două ori soţia chiar sub ochii copiilor

Potrivit IPJ Suceava, poliţiştii din Marginea au fost sesizaţi de o femeie de 42 ani, din comuna Burla, cu privire la faptul că este agresată de soţul ei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că femeia locuieşte împreună cu soţul şi cinci dintre copiii lor.

Femeia le-a spus poliţiştilor că a fost agresată de soţul ei atât luni, cât şi sâmbătă. „La 05.10.2019, în jurul orei 14.00, persoana vătămată se afla în locuinţă, împreună cu mai mulţi minori. La un moment dat, în locuinţă şi-a făcut apariţia soţul de 46 ani, care, pe fondul unei stări de nervozitate, a început să o lovească pe femeia de 42 de ani, moment în care au intervenit copiii acestora şi au aplanat conflictul”, au transmis poliţiştii din Suceava.

Potrivit acestora, femeia nu a depus atunci plângere penală, dar când a fost din nou agresată luni a sunat la 112.

Poliţiştii au emis pe numele bărbatului un ordin de protecţie provizoriu pe o perioadă de 5 zile. Acesta a fost evacuat din locuinţă şi este cercetat penal pentru două infracţiuni de violenţă în familie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici