VIOLENŢELE de pe National Arena: 57 de suporteri au interdicţie pe stadioane după derby-ul dintre Steaua Bucureşti şi Academia Rapid

25 de suporteri au primit interdicţie de a intra pe stadioane timp de un an în timp ce alţi 32 nu vor putea participa la competiţii sportive în următoarele şase luni, în urma incidentelor de la derby-ul Steaua Bucureşti - Academia Rapid.Organizatorul jocului şi firma de securitate au fost amendaţi.

2081 afișări
Imaginea articolului VIOLENŢELE de pe National Arena: 57 de suporteri au interdicţie pe stadioane după derby-ul dintre Steaua Bucureşti şi Academia Rapid

57 de suporteri au interdicţie pe stadioane după derby-ul dintre Steaua Bucureşti şi Academia Rapid

După ce unii suporteri prezenţi la meciul de fotbal din liga a IV-a, dintre CSA Steaua Bucureşti şi Academia Rapid, ce a avut loc sâmbătă seară pe Arena Naţională, s-au luat la bătaie, au rupt scaunele din tribune şi apoi le-au aruncat pe teren, Jandarmeria Capitalei, care a intervenit la rându-i cu gaze lacrimogene de câteva ori, a anunţat că a dat 77 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 42.400 de lei pentru "participarea şi provocarea de scandal, pătrunderea pe suprafaţa de joc sau injurii şi săvârşirea de acte şi gesturi obscene".

57 de suporteri nu vor mai putea intra pe stadioane în perioada următoare. Mai exact, 25 de suporteri au primit interdicţie de a intra pe stadioane timp de un an de zile în timp ce alţi 32 nu vor putea participa la competiţii sportive în următoarele şase luni.

Jandarmii au constatat şi 11 fapte de natură penală, astfel că suporterii respectivi vor avea şi dosare penale.

Totodată, organizatorul meciului, dar şi societatea privată de securitate au primit amenzi de câte 5.000 de lei, pentru nerespectarea obligaţiilor ce le revin conform legii privind asigurarea condiţiilor de siguranţă a spectatorilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici