Vizibilitate redusă pe A1 Sibiu - Deva, aglomeraţie pe A1 Bucureşti - Piteşti

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate, vineri dimineaţa, pe Autostrada A Sibiu - Deva, din cauza ceţii, iar pe tronsonul A 1 Bucureşti - Piteşti este semnalată aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală.

68 afișări
Imaginea articolului Vizibilitate redusă pe A1 Sibiu - Deva, aglomeraţie pe A1 Bucureşti - Piteşti

Vizibilitate redusă pe A1 Sibiu - Deva, aglomeraţie pe A1 Bucureşti - Piteşti

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier.

Este semnalată ceaţă, vizibilitatea fiind redusă pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 355, în zona loc. Simeria, judeţul Hunedoara, iar carosabilul este umed.

De asemenea, aglomeraţie este înregistrată pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, începând din loc. Ciorogârla, judeţul Ilfov. De asemenea, trafic intens este şi pe Centura Capitalei, pe raza loc. Chiajna, Domneşti, Bragadiru şi Pantelimon.

Poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să circule cu multă atenţie, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să mărească distanţa de siguranţă între autovehicule, să evite depăşirile riscante şi să adapteze viteza la condiţiile de trafic, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici