Vizibilitate redusă pe Autostrada Soarelui. Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă

Pe autostrada A2, între localitatea Lehliu Gară, jud. Călăraşi, şi Cernavodă, jud. Constanţa, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 150 de metri, avertizează Infotrafic. Ceaţă densă este şi pe sensul către Capitală al Autostrăzii Soarelui.

75 afișări
Imaginea articolului Vizibilitate redusă pe Autostrada Soarelui. Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă

Avertizare Infotrafic: Ceaţă densă pe Autostrada Soarelui

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (07:00), pe autostrada A2, pe tronsonul kilometric 64 (localitatea Lehliu Gară, jud. Călăraşi) – 160 (localitatea Cernavodă, jud. Constanţa), traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 150 de metri.

De asemenea, în condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate sub 100 de metri, se desfăşoară circulaţia rutieră şi pe tronsonul kilometric 26 -20, pe sensul către Capitală al Autostrăzii Soarelui, în zona localităţilor Cernica şi Brăneşti, judeţul Ilfov.

Pe timp de ceaţă, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, şoferii trebuie să evite opririle pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă, iar în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice trebuie să pornească luminile de avarie, să se echipeze cu vesta reflectorizantă, să scoată pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi să amplaseze triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici