Vizibilitate sub 50 de metri pe Autostrada Soarelui, din cauza ceţii dense. Recomandările poliţiştilor

Centrul Infotrafic avertizează că vizibilitatea pe anumite tronsoane ale Autostrăzii A 2 Bucureşti-Constanţa este scăzută, marţi seara, din cauza ceţii dense.

191 afișări
Imaginea articolului Vizibilitate sub 50 de metri pe Autostrada Soarelui, din cauza ceţii dense. Recomandările poliţiştilor

Vizibilitate sub 50 de metri pe Autostrada Soarelui, din cauza ceţii dense. Recomandările poliţiştilor

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, vizibilitatea a scăzut sub 50 de metri pe tronsonul cuprins între kilometrii 10+600 (centura Bucureşti) şi 64 (Lehliu) al autostrăzii A2, iar între kilometrii 64 (Lehliu) şi 105 (Drajna), ceaţa densă a redus vizibilitatea sub 100 de metri.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să reducă viteza, să mărească distanţa în mers şi să folosească luminile corespunzător.

De asemenea, şoferii sunt sfătuiţi să nu oprească pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă, iar în cazul unei pene sau a unor defecţiuni tehnice să pornească luminile de avarie, să se echipeze cu vesta reflectorizantă, să scoată pasagerii din maşină în afara drumului şi să amplaseze triunghiurile reflectorizante la distanţe mai mari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici