Voicu, Locic, Costiniu şi Căşuneanu au studiat o parte din materialul de urmărire

Senatorul Cătălin Voicu, judecătorul Florin Costiniu, Marius Locic şi Costel Căşuneanu au studiat, luni, la DNA, o parte din materialul de urmărire penală din dosarul în care sunt acuzaţi de fapte de corupţie, aceştia precizând că vor reveni şi zilele următoare pentru a vedea probele procurorilor.

16 afișări
Imaginea articolului Voicu, Locic, Costiniu şi Căşuneanu au studiat o parte din materialul de urmărire

Voicu, Locic, Costiniu şi Căşuneanu au studiat o parte din materialul de urmărire (Imagine: Montaj Foto)

Judecătorul Florin Costiniu a declarat luni, la ieşirea din sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, că s-a prezentat pentru a studia materialul de urmărire penală şi că va reveni şi în zilele următoare pentru a vedea documentaţia referitoare la acuzaţiile care i se aduc.

Întrebat dacă faptele de care este acuzat în acest dosar s-au schimbat, Costiniu a arătat că sunt aceleaşi acuzaţii, refuzând să facă alte precizări.

Omul de afaceri Costel Căşuneanu a fost rezervat în declaraţii, arătând, la ieşirea din sediul DNA, că a studiat o parte din actele de urmărire penală întocmite de anchetatori în acest dosar şi că va reveni la DNA pentru a vedea tot dosarul, referitor la infracţiunile de care este acuzat.

Senatorul Cătălin Voicu a fost adus la Direcţia Naţională Anticorupţie luni dimineaţă, unde a stat mai multe ore pentru a studia actele de urmărire penală întocmite în acest dosar, el fiind singurul dintre cei cercetaţi în cauză care a rămas în arest preventiv.

Omul de afaceri Marius Locic a spus că în materialul de urmărire penală nu este nimic nou faţă de ceea ce ştia deja.

Procurorii anticorupţie au finalizat urmărirea penală în dosarul senatorului Cătălin Voicu, iar luni au început prezentarea materialului de urmărire penală persoanelor acuzate de fapte de corupţie în această cauză.

Surse judiciare declarau, săptămâna trecută, pentru MEDIAFAX, că începând de luni vor fi chemaţi la Direcţia Naţională Anticorupţie atât senatorul Voicu, cât şi celelalte persoane puse sub învinuire, pentru ca împreună cu avocaţii lor să studieze actele de urmărire penală întocmite în acest dosar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici