Voicu s-a dus la un hotel pentru a se odihni după externare

Senatorul Cătălin Voicu a declarat, vineri seară, la Antena 3, că, după ce a fost externat din Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a mers la un hotel, pentru a se odihni.

19 afișări
Imaginea articolului Voicu s-a dus la un hotel pentru a se odihni după externare

Voicu s-a dus la un hotel pentru a se odihni după externare (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Întrebat unde a fost vineri, după ce a plecat din spital, Voicu a răspuns: "Efectiv, fiind foarte, foarte, foarte obosit, m-am dus la un hotel şi acolo m-am odihnit".

"Vă spun cu toată sinceritatea şi chiar cu riscul că se poate specula şi treaba asta", a adăugat el pentru Antena 3.

Senatorul Cătălin Voicu a fost externat, vineri, comisia medicală stabilind că acesta are o boală cardiovasculară cronică şi este stabil, a informat purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă, Bogdan Popescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici