Voluntari americani şi însărcinatul cu afaceri a.i al Ambasadei SUA curăţă plaja din Năvodari

Însărcinatul cu afaceri a.i. al Ambasadei SUA la Bucureşti, Dean Thompson, participă, sâmbătă, la o acţiune de curăţare a plajei municipale Năvodari, alături de aproximativ 100 de voluntari angajaţi ai ambasadei, infanterişti marini şi militari ai Forţelor Terestre ale SUA de la Baza Kogălniceanu.

224 afișări
Imaginea articolului Voluntari americani şi însărcinatul cu afaceri a.i al Ambasadei SUA curăţă plaja din Năvodari

Dean Thompson (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Acţiunea are loc sâmbătă, între orele 10.00 şi 14.00, cu ocazia Zilei Internaţionale de Curăţare a Plajelor, potrivit unui comunicat al Ambasadei SUA remis MEDIAFAX.

"Însărcinatul cu afaceri ad-interim, Dean Thompson, va participa la curăţarea plajei alături de circa 100 de voluntari: angajaţi ai Ambasadei SUA, infanterişti marini şi militari ai Forţelor Terestre ale SUA de la Baza Militară Mihail Kogălniceanu, atât bărbaţi, cât şi femei, precum şi partenerii noştri, membrii «Let’s Do It Romania»", se arată în comunicat.

Ziua Internaţională de Curăţare a Plajelor, celebrată anual în data de 20 septembrie, este un avertisment cu privire la gunoaiele aruncate în mări şi oceane. Acestea afectează sănătatea oamenilor, a florei şi faunei, precum şi resursele care depind de sănătatea apelor, precizează Ambasada.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici