Vrăjitoare, reţinute după ce au şantajat o femeie că vor face ritualuri magice ca aceasta să moară

Două vrăjitoare care au şantajat o femeie că îi vor face ritualuri magice, în urma cărora ea şi familia sa va muri, în cazul în care aceasta din urmă nu le oferă suma de 17.000 de euro, au fost reţinute de poliţiştii Capitalei, ele fiind suspecte de şantaj şi înşelăciune.

1099 afișări
Imaginea articolului Vrăjitoare, reţinute după ce au şantajat o femeie că vor face ritualuri magice ca aceasta să moară

sursa FOTO: Profimedia

Poliţiştii Capitalei au au reţinut două femei bănuite de săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi înşelăciune, după ce ar fi primit sume de bani de la o femeie pentru a face vrăji şi descântece.

„La data de 27 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că două persoane necunoscute, sub pretextul că vor face ca o dorinţă personală a acesteia să se îndeplinească, prin vrăji şi descântece, în perioada 23 noiembrie 2019 – ianuarie 2020 i-au solicitat în mod repetat acesteia mai multe sume de bani, determinând-o să le plătească în mai multe tranşe suma totală de 16.000 de euro”, conform unui comunicat al Poliţiei.

De asemenea, femeia a spus că, la jumătatea lunii ianuarie, s-a dus la o adresă din Capitală, pentru a participa la un ritual organizat de cele două femei, moment în care acestea i-au cerut suma de 17.000 de euro, ameninţând-o că în cazul în care nu le va da suma vor face mai multe ritualuri magice în urma cărora, atât persoana vătămată cât şi familia sa vor deceda.

„În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat două femei, de 22 şi 45 de ani, bănuite de comiterea faptei. În cursul zilei de ieri, a fost pus în executare un mandat de percheziţie, la un imobil din sectorul 1, cele două femei fiind depistate la adresă. Totodată, au fost identificate mai multe obiecte ce ar fi putut fi folosite la ,,ritualuri oculte”, bijuteriile persoanei vătămate, precum şi sumele de 13.000 de euro, 5.000 de lei, aproximativ 500 gr. de bijuterii, a căror provenienţă nu a putut fi justificată”, conform sursei citate.

Cele două femei au fost duse la sediul subunităţii pentru audieri, iar în baza probatoriului administrat acestea au fost reţinute, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj şi înşelăciune.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
şantaj,
vrăji,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici