Vrăjitoarea Melissa a fost găsită de poliţişti şi dusă în arest

Vrăjitoarea Rada Mincă, dată în urmărire generală după ce pe numele ei a fost emis un mandat de arestare, a fost găsită de poliţişti şi dusă în arest, Roxana Lider şi cealaltă persoană care nu a fost găsită la domiciliu fiind în continuare căutaţi, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov.

1197 afișări
Imaginea articolului Vrăjitoarea Melissa a fost găsită de poliţişti şi dusă în arest

Vrăjitoarea Melissa a fost găsită de poliţişti şi dusă în arest (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Vrăjitoarele Rada Mincă şi Roxana Lider, cunoscute drept Melissa şi Vanessa, au fost date în urmărire generală pentru că nu s-au prezentat în arest şi nici nu au fost găsite la domiciliu, miercuri seară, în urma deciziei instanţei de arestare preventivă a lor pentru înşelăciune şi şantaj.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Claudia Burada, a declarat pentru MEDIAFAX că instanţa a transmis mandatele de arestare preventivă emise pe numele celor patru persoane acuzate în dosarul de înşelăciune şi şantaj, respectiv Roxana Lider, Rada Mincă, Ion Constantin şi Sava Craiff Buzea.

Poliţiştii care urmează să pună în executare mandatele şi să îi ducă în arest pe cei patru au găsit la domiciliu doar o singură persoană, respectiv unul dintre cei doi bărbaţi. Astfel, Roxana Lider, Rada Mincă şi cealaltă persoană care nu a fost găsită la domiciliu au fost daţi în urmărire generală, a precizat Claudia Burada.

Ulterior, Rada Mincă a fost găsită de poliţişti, care au pus în executare mandatul de arestare preventivă pentru 29 de zile emis pe numele ei.

Curtea de Apel Bucureşti a emis, miercuri, mandate de arestare preventivă pe numele vrăjitoarelor Roxana Lider şi Rada Mincă, acuzate de înşelăciune şi şantaj. De asemenea, instanţa a dispus arestarea preventivă a lui Ion Constantin şi a lui Sava Craiff Buzea, pentru complicitate la şantaj şi la înşelăciune.

Instanţa a admiţând astfel recursul procurorilor împotriva deciziei Tribunalului Ilfov de cercetare în libertate a acestora.

Mandatele au fost comunicate Poliţiei Ilfov, care trebuie să le pună în executare şi să îi ducă pe cei patru în arest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici