Vrăjitoarele care desfac blestemul flăcării violete au primit mulţumiri de la parlamentari

Cele cinci vrăjitoare care au început, vineri seară, la Cluj, "ritualul de dezlegare a blestemului flăcării violete abătut asupra Parlamentului României" susţin că au primit felicitări pentru demersul lor din partea unor "guvernanţi şi parlamentari".

193 afișări
Imaginea articolului Vrăjitoarele care desfac blestemul flăcării violete au primit mulţumiri de la parlamentari

Vrăjitoarele care desfac blestemul flăcării violete au primit mulţumiri de la parlamentari

Vrăjitoarea Sandra a relatat, marţi, că ritualul a continuat la sfârşitul săptămânii trecute pe malul râului Someş, dar şi pe cel al Arieşului, urmând să se desfăşoare, marţi seară, şi în pădurea Baciu şi în cimitirul din comună.

"Am continuat ritualul de dezlegare a blestemului flăcării violete pe malul Someşului şi al Arieşului. Vom mai face acest ritual şi în pădurea Baciu, în cimitirul din comuna Baciu şi în alte locuri secrete de la periferia Clujului. Am primit felicitări şi mulţumiri din partea unor guvernanţi, a unor oameni mari din stat, a unor parlamentari, pentru gestul nostru pe care îl facem", a spus Sandra.

Potrivit acesteia, descântecele de desfacere a blestemului flăcării violete făcute de cele cinci vrăjitoare vor fi finalizate sâmbătă.

Cele cinci vrăjitoare au început, vineri seară, la Cluj-Napoca, un ritual care va dura nouă zile şi nouă nopţi, prin care vor să desfacă blestemul flăcării violete despre care spun că s-a abătut asupra Parlamentului României.

Soţia liderului PSD, Mihaela Geoană, a declarat, în 16 ianuarie, la Antena 3, că soţul său a fost supus unor "atacuri energetice" la dezbaterea finală din campania prezidenţială şi că şi ea a simţit aceste influenţe.

Cu o seară în urmă, la acelaşi post de televiziune, Mircea Geoană negase că s-ar fi simţit fără energie la dezbaterea televizată din turul al doilea al prezidenţialelor, apreciind că acestea ar fi scuze puerile, însă afirmase că Traian Băsescu apelează la ajutorul unor persoane care au capacităţi paranormale şi care au fost în sală în timpul dezbaterii respective.

"Eu am văzut în timpul dezbaterii, deci în dezbaterea respectivă, oameni care lucrează cu Băsescu pe acest domeniu, prezenţi exact în dreapta camerei de luat vederi. (...) Îşi făceau treaba. Ce făceau, ce nu făceau, nu ştiu, dar i-am văzut cu ochii mei, îi ştiu cine sunt. Şi i-am văzut şi la Cotroceni, în timpul discuţiilor cu partidele politice. Acelaşi cetăţean, stând liniştit, într-un colţ", a relatat liderul PSD.

Ulterior, Mircea Geoană a declarat că nu crede în atacuri energetice sau în influenţe ezoterice, el precizând că spusele sale referitoare la o persoană care nu avea ce să caute la confruntările din campania electorală au fost denaturate.

Întrebat despre discuţiile recente referitoare la influenţe ezoterice, Geoană a precizat: "Eu nu am vorbit de aşa ceva. Eu am spus că am remarcat o persoană care mi s-a părut că nu avea ce să caute acolo (la confruntările din campanie, n.r). Atâta tot. Nu cred în aceste chestiuni şi nu vreau să comentez aceste chestiuni".

El a arătat că spusele sale au fost denaturate în mod deplasat şi a precizat că este evident că aceste lucruri sunt folosite în campania internă din PSD.

De altfel, tema a fost comentată de mai mulţi lideri politici, preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, afirmând că referirile la "flacăra violet" şi la "atacurile energetice" reprezintă "o întoarcere la Nostradamus", în timp ce senatorul PSD Miron Mitrea a spus că Mircea Geoană ar trebui să părăsească funcţiile de preşedinte al PSD şi al Senatului, în condiţiile în care îşi motivează, în mod "ridicol şi penibil", acţiunile prin "atacuri energetice" la adresa sa şi a familiei sale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici