Vrei poze perfecte pentru Instagram? A aparut PictoApp, aplicaţia care funcţionează ca un Uber pentru fotografi

  • Cu PictoApp, ai acces la fotografi cu experienţă care devin disponibili printr-un simplu click
  • Sedinţa durează 10 minute, iar tu si prietenii tăi aveţi poze frumos încadrate şi nimeni nu lipseşte din fotografie
  • Fotografii din PictoApp au echipamentul necesar să descarce, să editeze şi să îţi trimită pozele în cel mai scurt timp
1777 afișări

Câte poze nereuşite ai strâns în încercarea de a face un selfie cu toţi prietenii? Ovidiu a păţit asta de nenumărate ori şi a luat atitudine.  A creat aplicaţia Picto, care este un fel de Uber pentru fotografi. Acum nu mai trebuie să te chinui să îţi încadrezi toţi prietenii într-un selfie sau să ceri trecătorilor să vă facă o poză. Intri gratuit în aplicaţie şi chemi un fotograf profesionist, care ajunge la tine în cel mai scurt timp şi îţi face poze demne de sute de like-uri. Şedinţa foto costă 72 de lei, iar fotografii îţi editează şi îţi trimit pozele în maximum două ore. Aplicaţia este valabilă momentan în Cluj, dar în următoarele zile va fi disponibilă şi în alte oraşe din ţară. Anca şi Anda au testat deja aplicaţia. 

Anca şi Anda: Ştii că ziceam că trebuie neapărat să facem nişte poze? Da. Ce-ar fi să chemăm prin aplicaţie. Hai să vedem dacă funcţionează. Hai! O avem pe Diana. Hai să o chemăm. E la două minute. A şi acceptat! Perfect!

DIANA ŢIBRE, fotograf: Mi se pare că lumea pune tot mai mult preţ pe poze, aşa că e o ocazie perfectă să ne găsească pe noi ca şi fotografi şi să aibă nişte poze frumoase.

ANCA DINU, clientă: Mi se pare foarte bună ideea. Tot timpul unul trebuie să lipsească din poze. De cele mai multe ori eu lipsesc din poză pentru că eu fac fotografiile cele mai bune cu telefonul mobil. Deci pentru mine e ideal.

OVIDIU BERDILĂ, fondator aplicaţie: Ideea a venit după ce am fost în vacanţă anul trecut în Barcelona cu familia şi pur şi simplu nu am reuşit să ne facem nişte poze reuşite. Avem momentan în jur de 10 fotografi înscrişi în platformă. Aplicaţia este gratuită.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici