Vrei să câştigi între 75 şi 100 de euro pe zi? O firmă daneză caută muncitori necalificaţi pentru a jupui nurci

O firmă daneză caută să angajeze, prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vaslui, 40 de lucrători necalificaţi care să se ocupe de jupuit nurci, muncă pentru care vor primi între 75 şi 100 de euro pe zi, în funcţie de activitatea prestată.

742 afișări
Imaginea articolului Vrei să câştigi între 75 şi 100 de euro pe zi? O firmă daneză caută muncitori necalificaţi pentru a jupui nurci

Vrei să câştigi între 75 şi 100 de euro pe zi? O firmă daneză caută muncitori necalificaţi pentru a jupui nurci

Un număr de 40 de locuri de muncă în străinătate sunt oferite, prin reţeaua Eures, de către AJOFM Vaslui, pentru persoane necalificate care sunt dispuse să muncească la jupuit de nurci în schimbul unei retribuţii de 75-100 euro pe zi.

Programul de lucru va fi de 10-12 ore pe zi, timp de şapte zile pe săptămână.

"Munca este considerată foarte grea de către angajator, cu activităţi repetitive, monotone, într-un ritm constant şi precis, la o viteză foarte mare. Persoanele interesate trebuie să fie dreptaci, maşinile de jupuit putând fi folosite doar pe partea dreaptă. În plus, se cer cunoştinţe minime de limba engleză. În ceea ce priveşte plata, aceasta se face la bucată, în funcţie de ritmul de lucru şi de precizie", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al AJOFM Vaslui, Laura Toporăscu.

Dosarele pentru angajare pot fi depuse la AJOFM Vaslui până la data de 14 septembrie. Cei care vor fi selectaţi vor suporta transportul până în Danemarca. Ulterior, cazarea se va face tot contracost, în căsuţe de 8-10 persoane, şi va ajunge la 260-330 euro pe lună. Totodată, muncitorii vor suporta şi costurile de masă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici