Vrei să mergi la schi în Europa? Cât costă o vacanţă şi care sunt cele mai bune destinaţii

Românii care nu au reuşit să plece în vacanţă la finalul anului trecut şi care sunt pasionaţi de sporturile de iarnă pot alege să se relaxeze la începutul lui 2012 mergând la schi într-una dintre staţiunile europene, cum ar fi Zermatt, Cortina D'Ampezzo sau St. Moritz.

133 afișări
Imaginea articolului Vrei să mergi la schi în Europa? Cât costă o vacanţă şi care sunt cele mai bune destinaţii

Vrei să mergi la schi în Europa? Cât costă o vacanţă şi care sunt cele mai bune destinaţii (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

Iată o selecţie a staţiunilor în care vă puteţi petrece începutul de an la schi, inclusiv tarifele de cazare, în perioada 14 ianuarie - 20 ianuarie, la hotelurile de 4 stele aflate în zonele respective.

Au fost selectate ofertele de cazare în camere duble, cu baie proprie şi, în unele cazuri şi cu balcon propriu, în regim de demipensiune (tarif pe persoană/noapte).

Principalele facilităţi cuprinse în costurile de cazare sunt uscător de păr, halat de baie, radio, telefon, TV, seif, minibar şi internet prin cablu şi wireless.

Top 10 staţiuni europene în care poţi să mergi la schi:

  • Saalbach-Hinterglemm (Austria)

  • Filzmoos (Austria)

  • Zermatt (Elveţia)

Citeşte mai multe despre topul staţiunilor de schi din Europa pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici